Verjetno obstaja tudi možnost, da je goljufijo poskusil izvesti tukaj rojen človek in ne tujec z odprtim računom v tujini, ter IP iz tujine prav tako. Zapelješ se čez mejo in si v tujini, to pa res ni težko.
Majazmaja
Jaz sem dobila par dni nazaj tak mail. Sicer ni bilo ne vem kakšnih napak v besedilu.
Sem takoj vedela, da je prevara.
Samo pogledaš s katerega maila je prišlo, pa ti je jasno...
Če so prepisi v članku pravilni, bi računovodkinja že iz samih zapisov ugotovila, da le-ti vsebujejo napake, ki jih delajo spletni prevajalniki.
Verjetno obstaja tudi možnost, da je goljufijo poskusil izvesti tukaj rojen človek in ne tujec z odprtim računom v tujini, ter IP iz tujine prav tako. Zapelješ se čez mejo in si v tujini, to pa res ni težko.
Kaj je v "Dobro jutro, Ali lahko danes plačamo 45.000 EUR?" napačnega? Ostalo je lahko tudi napaka prepisa.
Majazmaja Jaz sem dobila par dni nazaj tak mail. Sicer ni bilo ne vem kakšnih napak v besedilu. Sem takoj vedela, da je prevara. Samo pogledaš s katerega maila je prišlo, pa ti je jasno...
posted from Nikaragva, Nigerija, Tajvan....
Kaka glupost od članka. Računovodkinjo pa predlagam za Nobelovo nagrado, ker je uspela preverit, kaj plačuje.
Saj je ugotovila. Vse je ugotovila, zato je preverila še telefonsko. Super. Za čestitat.