A boš šel na pogreb v Korejo?Jaz ne vem še,bom še malo razmislil... .Ma pusti ti te politike,to je vse fukjeno,sploh
ti "levi mlajši",kobejagi sveži obrazi.
No ja, vsaj bati se ne rabiš, da bi izvajali kakšne agresivne postopke nad narodom kot v prvem komunizmu... Tile "novi levičarji" meni izgledajo nenevarno zabavni, kot kakšna oddaja zabavnega značaja na RTV ;)
Iskreno? Mislim, da še niti en njihov predlog ni naletel na podporo v parlamentu. Poglej recimo dopolnilno zavarovanje... Tako da meni iz denarnice mislim da niso vzeli še niti centa...
To ja.Ampak drugače njihovi predlogi stremijo samo v pad vlade,ker je JJ. Ukvarjajo se z enim "nepomembnim" Orbanom,ko jih prav z ničemer ni oškodoval, ko nimajo popolnoma nič skupnega z njim, niti dobrega,niti slabega,niti nacionalnost jih ne veže,kultura,jezik... .Pa potem… ...prikaži več z Venezuelo,ko sploh nimajo nič s tisto zavoženo državico,kjer so velik problem osnovna zdravila.Komunisti,ni kej... .No, mogoče kakšne banane... .Pa jim je vzor Che Guevara... .Mislim,so slike,"Sreča na vrvici".
Stanje blagovnih rezerv bi morali preverit za 12 mesecev naza, malo sumljivo je, da so imele neki ponudniki robo zalogi.... da ni bila to roba, ki je že bila v skladišču, zdej pa bi jo... Mislim, da zajc tiči v… ...prikaži več v drugem grmu kot pravi Šarec
Saj vemo, da mu je živina bolj pomembna od ljudi in tudi to vemo, da bo čas ureil stvari, ampak to bo šele čez nekaj desetletij... Do takrat naj vas pa gledamo in prenašamo ali kako?
Nekateri, ki jim je pastir na sliki in njegovi pajdaši prepovedal delati, pa se morajo znajti s 350€ ta mesec, naslednji bo pa že sanjskih 700€! Marš in da se nikoli več ne vrnete... Še vaše vnuke si bom zapomnil, ne samo vas!
Bil sem prepričan, da se Počivalšek trudi, ko pa je javno zagovarjal harmonika maske iz papirja, pa se je moje prepričanje podrlo. Če temu dodam še nebogljenega Tunina, ko se slika s Pečečnikovimi 'paketi' me je pa resnično sram. Še… ...prikaži več Hrvati nas ne bi tako okradli.
Načrtovano s ciljem rušenja vlade, če ne bi bilo načrtovano, ne bi bilo posnetka. Zakaj g. Gale ni takoj prijavil nepravilnosti? Zakaj ni omenil navodil, ki jih je dobival s strani g. Zakrajška? Zakaj ni povedal, koliko pogodb je bilo… ...prikaži več storniranih, ker ponudniki niso bili sposobni dostaviti zaščitne opreme?
Zato, ker je delal to, kar so mu ukazali in molčal. Nato so ga stisnili v kot in verjetno tudi poskušali obtožiti. Sam je za svojo zaščito shranjeval dokumente in sedaj se brani ! Seveda pa ga bodo osamili in… ...prikaži več poizkusili diskreditirati.
Na njega so hoteli prevaliti svoje nečednosti.Saj,to je bilo za pričakovati od takih "tičev".Oni bi zdaj še na njega pritiskali,da za dobro sebi pove,da to kar je izjavil ne drži.Če ne oni,bi pa potem pritiskali kriminalisti,kaj da pove.Ampak ga rešuje,ker… ...prikaži več je bil na TARČI in ker je materiala,da njegove izjave držijo,poleg
tega se človeku vidi,da je pošten.Komu bo javnost verjela na besedo? Podobniku? Morda Peterletu? Temu,ko za Slovenijo celo življenje nosi glavo v kovčku? Ne bo šlo... .
Včasih bademaister v Olimii, danes drugi backpfaifengesiht te vlade. Kdo bo prvega,kdo drugega,pobiram stave😎
A boš šel na pogreb v Korejo?Jaz ne vem še,bom še malo razmislil... .Ma pusti ti te politike,to je vse fukjeno,sploh ti "levi mlajši",kobejagi sveži obrazi.
Ti "levi mlajši" sploh ne vedo kaj je pravi komunizem, tako da jim lahko zlahka zaupaš!
Tudi kuzle v varstvo ne.
No ja, vsaj bati se ne rabiš, da bi izvajali kakšne agresivne postopke nad narodom kot v prvem komunizmu... Tile "novi levičarji" meni izgledajo nenevarno zabavni, kot kakšna oddaja zabavnega značaja na RTV ;)
So pa zato toliko bolj nevarni za standard, razvoj Slovenije in naše denarnice.
Iskreno? Mislim, da še niti en njihov predlog ni naletel na podporo v parlamentu. Poglej recimo dopolnilno zavarovanje... Tako da meni iz denarnice mislim da niso vzeli še niti centa...
To ja.Ampak drugače njihovi predlogi stremijo samo v pad vlade,ker je JJ. Ukvarjajo se z enim "nepomembnim" Orbanom,ko jih prav z ničemer ni oškodoval, ko nimajo popolnoma nič skupnega z njim, niti dobrega,niti slabega,niti nacionalnost jih ne veže,kultura,jezik... .Pa potem… ...prikaži več z Venezuelo,ko sploh nimajo nič s tisto zavoženo državico,kjer so velik problem osnovna zdravila.Komunisti,ni kej... .No, mogoče kakšne banane... .Pa jim je vzor Che Guevara... .Mislim,so slike,"Sreča na vrvici".
Za krmljenje živine je pa res "100% usposobljen". Lepo bi bilo če bi tudi čez teden ostal pri temu opravilu. Pa, dober tek!
Uboge žvali ,ki imajo takšnega gospodarja .
Najbolj ubogi si ti.
Leon,si videl na sliki kako mu hoče krava rit obrnit? Živali so vajene svojega gospodarja.
Maske ne nosi zaradi virusa ampak zato ker upa, da ga ne bi prepoznali ko krade.
Kozjanski runkel težko komentira zadeve saj tega ne razume . Naj vsaj prebere kaj so mu napisali na listič njegovi šefi .
Kateri runkelj pa si ti? Si mogoče za prejšnjo vlado uvažal strateško madžarsko orožje (žico)?
Poči.... je RUNKEL veliki RUNKEL ..................KOZJANSKI ZABITEŽ
Kdo je Kozjanski runkel? Koga si mislil Leon? Kdo so njegovi šefi?
Stanje blagovnih rezerv bi morali preverit za 12 mesecev naza, malo sumljivo je, da so imele neki ponudniki robo zalogi.... da ni bila to roba, ki je že bila v skladišču, zdej pa bi jo... Mislim, da zajc tiči v… ...prikaži več v drugem grmu kot pravi Šarec
nimaš kaj preverjat, zaloge čista nula, verjetno so kupovali lesene dildote za svoje orgije. pse pa imajo tako že natrenirane.
Kot je rekel,da je rešil nekaj življenj.Verjetno po finančni plati.
Ta sam sebi piše tolažilne besede! Za se zjokat, kako ganljiv zapis!😂
Prekosil je samega Boruta !
Vol med kravami
Kdor krade tudi laže-naklada in prevali krivdo na drugega!!
Verjetnin te boge krave boža, kot Galeta ,da bi bu več mleka _DNARJA_dale!! HE HE
Saj vemo, da mu je živina bolj pomembna od ljudi in tudi to vemo, da bo čas ureil stvari, ampak to bo šele čez nekaj desetletij... Do takrat naj vas pa gledamo in prenašamo ali kako?
Ta živina je veliko bolj pametna od marsikaterega levaka.
Ja, vsi vidimo, da se z živino posvetuje o ukrepih, ne z ljudstvom, zato bodo leteli iz parlamenta še pred iztekom mandata... čisto normalno.
Hej mojster.Pošteni delajo in zivijo z1000€ in manj. Sodiš med nas tudi ti?
Ker imam več na mesec, sem nepošten???
Nekateri, ki jim je pastir na sliki in njegovi pajdaši prepovedal delati, pa se morajo znajti s 350€ ta mesec, naslednji bo pa že sanjskih 700€! Marš in da se nikoli več ne vrnete... Še vaše vnuke si bom zapomnil, ne samo vas!
Ivo, nekateri ste pač nesposobni, kaj češ.
Kako to misliš Naklonsky? Nagovarjaš ljudi k delu na črno?
Bil sem prepričan, da se Počivalšek trudi, ko pa je javno zagovarjal harmonika maske iz papirja, pa se je moje prepričanje podrlo. Če temu dodam še nebogljenega Tunina, ko se slika s Pečečnikovimi 'paketi' me je pa resnično sram. Še… ...prikaži več Hrvati nas ne bi tako okradli.
Poden...kdo sploh zagovarja oz.je zagovarjal Počivalška? Kva vam ni jasn?????
Take pravljice smo že šlišali davnega leta 91 Sram ga je lahko
Načrtovano s ciljem rušenja vlade, če ne bi bilo načrtovano, ne bi bilo posnetka. Zakaj g. Gale ni takoj prijavil nepravilnosti? Zakaj ni omenil navodil, ki jih je dobival s strani g. Zakrajška? Zakaj ni povedal, koliko pogodb je bilo… ...prikaži več storniranih, ker ponudniki niso bili sposobni dostaviti zaščitne opreme?
...ker je čakal Tarčo.
Zato, ker je delal to, kar so mu ukazali in molčal. Nato so ga stisnili v kot in verjetno tudi poskušali obtožiti. Sam je za svojo zaščito shranjeval dokumente in sedaj se brani ! Seveda pa ga bodo osamili in… ...prikaži več poizkusili diskreditirati.
Kocka ....ni imel tvojega naslova .
Na njega so hoteli prevaliti svoje nečednosti.Saj,to je bilo za pričakovati od takih "tičev".Oni bi zdaj še na njega pritiskali,da za dobro sebi pove,da to kar je izjavil ne drži.Če ne oni,bi pa potem pritiskali kriminalisti,kaj da pove.Ampak ga rešuje,ker… ...prikaži več je bil na TARČI in ker je materiala,da njegove izjave držijo,poleg tega se človeku vidi,da je pošten.Komu bo javnost verjela na besedo? Podobniku? Morda Peterletu? Temu,ko za Slovenijo celo življenje nosi glavo v kovčku? Ne bo šlo... .
Kocka iz kje si se pa ti vzel? Kdo si, da sodiš?
Lepo je povedal , sam kolk je pa tle iskrenosti pa ne vem.
Bodite veseli da je nagnal galeta da je dvignu rit iz stola in začel delati, sicer bi bila skladišča še vedno prazna.
Halo!! Od kod si se ti vzel? Ali si spal ali pa nisi vzel zdravil.
Marjan, ki je vrgu puško v koruzu je najdu municijo, puške pa ne, porkamadona močvirniki.
Eni so izgobili puško,imajo municijo, drugi imajo municijo,a se jim je pokvaril lastnilk twita. Joj kako smrdi,smrdi...
He hee.. 😁😁
Zanimivo, da o tajni nabavi strateškega madžarskega orožja pa ni bilo tarče. Mislim seveda bodečo žico.