En preprost twit pa že toliko vsmrajenih GOVNARJEV. Prevcu je čestital tistih ki mu delajo krivico pa pač ne more prenašati ?? (najbrž je užalil njegovo svetost....... Klemenčića)Zanima pa me če bo meni kdo kaj vrnil, ker mi je… ...prikaži več nekoč en Bosjak prodal stanovanje za 10x ceno, kot ga je on dobil podarjeno po Jazbinšku ??
Kdo pa je Janša?Menda ni on tisti mali človek?
sintesi: mogoče legitimno, legalno pa prav gotovo ne.
Kalimero vedno serje.
In ti se oglašaš na "sranje" - očitno ti tekne...
Bregar - jest se tut sprašujem - blazni miljoni, ki jih ni že 25 let...ali so pa tebe nategnili kot zajca...:-)
Vidim da ste planili kot sestradani psi na kost - referendum še vedno skeli - negotovost je pa morilska...:-)
Prosimo, novinarje naj vsaj šport ne zaserjejo z J.J.
glavno je, da bo Janez predsednik in reši levake.
Da bi me Kalimero naredil , bi se ubil na mestu.Očitno je tudi tebi ime všeč......
zdraharja bo potrebno skinuti
Ne, da bomo MI primaknili, tudi TI boš moral primaknit za odškodnino :P
zdaj ste pa že tečni s tem Janezom.že en teden je tega vas pa še kar preganja ,kot nočna mora.
Če pa bi denarni sklad za nagrade imela čez SDS bi ves ta denar šel na račun od SDS, nakar bi se za njim izgubila vsa sled in nobeden ne bi nič vedel.
Tega še Janša ne osporava, ne da bi midva ;-)
In "princ teme" bi rad spet vodil državo???!!!Pravi naslov je: Begunje na Gorenjskem, hišna številka 55.
En preprost twit pa že toliko vsmrajenih GOVNARJEV. Prevcu je čestital tistih ki mu delajo krivico pa pač ne more prenašati ?? (najbrž je užalil njegovo svetost....... Klemenčića)Zanima pa me če bo meni kdo kaj vrnil, ker mi je… ...prikaži več nekoč en Bosjak prodal stanovanje za 10x ceno, kot ga je on dobil podarjeno po Jazbinšku ??
Ker Janša tako rad twita naj čivkne kje so milijoni od prodaje orožja, ki ga je prodal Hrvatom in Bosancem?
To ti naj pove ta Mao QChan ;-\ & Co
Bog ga nima rad, hudič ga pa ne mara.
glavno,da bo predsednik,da reši levake