Svet
456 ogledov

Švicarski kmetje radi postrežejo s pasjim mesom

Komentarjev 6
Popularni
  • Popularni
  • Najstarejši
  • Najnovejši
Pokaži odgovore
  • tomazz 10:06 04.januar 2013.

    Upam, da leta 91 niso imeli v mislih, da bomo postali takšna Švica, in upam, da res ne!

  • YaKo 11:01 04.januar 2013.

    Pri nas pa eni f***jo pse, saj ne veš kdo je bolj bolan.

  • zic 11:12 04.januar 2013.

    dejte no nehat klobasat, če nimate nč za pisat, pa enostavno nehite, ker zadnje čase kr ene novice u tri dni, tist k bi blo pa treba pa zignorirate!?

  • mirko 12:11 04.januar 2013.

    V St. Galenu živi moj sorodnik in sem mu pokazal ta le članek, je izjavil, da so danes novinarji ali toliko naivni, ali neumni, da nasedejo čisto vsaki potegavščini. Jaz mislim da so novinarji slednje, ker se primejo vsake neumnosti ...prikaži več samo, da bi povečali naklado. Žurnalovci niste daleč od Požareport časopisa.

  • timslum 00:41 05.januar 2013.

    Das Appenzeller Mostbröckli ist eine Fleischspezialität aus der Schweiz. Dabei handelt es sich um ein gepökeltes, geräuchertes und getrocknetes Stück Rind- oder Pferdefleisch

  • Komentirajte

    Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.