Slovenija
63 ogledov

Šušteršič naj kazensko odgovarja

Komentarjev 30
Popularni
  • Popularni
  • Najstarejši
  • Najnovejši
Pokaži odgovore
  • privat 13:34 11.september 2013.

naj odgovarja za razpad sistema....

• Ferluci 14:11 30.julij 2013.

Kam smo prišli.. vsak stari rdeči prdec bi še naprej sedel s polno ritjo. Če je kriza, je za vse. Tudi za tiste, ki niso plačevali prispevkov! A zdaj naj pa jaz njim iz svojega dela plačujem nezasluženo penzijo?!! Malo morgen!

• KLOBO 16:50 30.julij 2013.

preberi si moj primer spodaj !! Borčevska penzija, ki je penzija priviligirancev je dedna zadeva, ki se prenaša iz roda v rod, samo malo birokratske spretnosti je treba vmes !!

• dragec 07:49 31.julij 2013.

1. KLOBO - ne serji ga,2. tvoj veliki vodja JJ bi prvi odgovasrjal za sprejetje ZUJFA,3.potem je tu takratna koalicijska bagra,4. potem je tu tudi takratna butasta opozicija, ki je dokončno dvignila roko za ZUJF

• Aspetiamo 15:39 30.julij 2013.

Verjamem, da je svoboda velika vrednota (recimo, da smo jo v letih enostrankarstva imeli). A če bi malo prešteli, koliko so bili za to nekateri plačani (ti borčevski dodatki skozi vsa leta - uh, kako sem nemoralen, saj vem!), ...prikaži več se mi zdi, da so bili za to tudi kar ustrezno poplačani.Če že moramo dajati nekam te dodatke, bi jih morda lahko dali (tudi) komu drugemu. Tudi naši športniki npr. veliko naredijo za Slovenijo, morda tudi kulturniki ...Kako imenovati nekoga, ki naredi nekaj dobrega in zahteva, da se ga za to plačuje še desetletja. Zame to nikakor ni dober človek temveč mnogo prej egoistični preračunljivec.

• KLOBO 16:43 30.julij 2013.

Če ne veste, kako se ohranja borčevska penzija pozor !!!!!!Človek, moj sosed je star sedaj 57 let, torej se je rodil 1946 leta. Vedno je lagodno živel, vse življenje delal v glavnem pizdarije, od delovne dobe nima niti ...prikaži več 1 leta, za čas življenja njegove mame, se je napajal od izredne borčevske penzije, ki je znašala okoli 1.800,00 evrčkov z vsemi različnimi dodatki, ki so sploh možni!! Mati je bila neke vrste radodajka, pri kateri so se mladi partizančki učili fuk...t. Po vojni je dobila celo neke titule za "posebne zasluge", he, he, ve se za kakšne. Tik pred smrtjo njegove matere so s pomočjo borčevskega lobija, ki je najmočnejši lobij v državi, uredili status tega sina, da so ga razglasili za neprištevnega, ki se ne more sam preživlati in je padel na pleča svoje "matere", oz. na "pleča države".!!! Po smrti matere in to že celih 15 let dobiva podedovani "borčevski penzion". Ko so kakšne pasje procesije na Dražgoše, je prvi v koloni, oblečen v "partizansko" uniformo in nosi

• milek 18:22 30.julij 2013.

To govorijo upokojenci, ki imajo polne riti in časa na pretek. Pri pedtdesetih so šli v penzijo, sedaj pa hočejo svojhim vnučkom pobrati čisto vse. Sram naj jih bo. Edino pokojnine se še niso znižale. Kdo ima v Sloveniji denar, ...prikaži več ko je klriza, upokojenci. Žal so takšni skopuhi, da od njih ni nobenega haska.

• Majerle Pavel 22:01 30.julij 2013.

A vas ni sram obrekovati upokojence, ki smo si zaslužili in plakačali vse svoje prispevke polnih 40 let in čez. Odpovedali smo se marsikateremu povišanju plače in dajali v stanovanjske sklade. Vrnite mi denar, ki sem ga nalagal v sklade. ...prikaži več Vas, ki je na tem mestu pa polna usta in brez dela, Vam je čas da se primete za delo in pošteno plačujete vse dajatve. Na Kočevskem imamo veliko neobdelanih površin, pridite k nam pa vzemite v roke orodje in ne 24 urni internet od katerega ni dela in ne jela še manj pa dolgoročnega življenja. Verjemite, da tisti, ki smo delali 40 let znamo še kaj drugega v roke vzet in se organizirati. Torej zamislite se v svoja brblanja in primite se resnega posla. Dela je povsod dovolj le lenuhov na državni blagajni čedalje več...

• sprehajalec 22:13 30.julij 2013.

G. Majerle, osebno poznam 5 ki so šli v penzijo pri 45. Poznam ženske, ki so šle v penzijo pri 38 let. Vedel sem za žensko, ki ni imela 1 dneva delovne dobe, umrla je pri 92 tih, mož pri ...prikaži več 50 tih, in imela je res dobro penzijo. Zato ne provocirajte kaj je bilo, ker vem kaj je bilo.

• vladek 15:08 30.julij 2013.

Bral sem v HR.časopisu da eden dobiva borčevo pokojnino,a ko je bilo vojne konc,je bil star 3(tri)leta .Kaj mislite da pri nas ni takšnih.Je Je dost ih je.

• Komentirajte

Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.