Bom drugače vprašal, ali sta pogleda na svet levičarja in islamista združljiva?Bo to pot šlo? Saj je samo vprašanje. Brez žaljenja prosim, samo odgovor utemeljen z dejstvi.
A, sedaj bi radi ne samo imeli svoje mnenje, ampak še druge silili vanj? In potem pravite, da vam fašizem ni blizu... Ko bi likvidirali drugače misleče...
Po minusih sodeč opažam, da je že pol SLO džihadistične. Bog ne daj, da do česa pride. Spet se bo obračunavalo med lastnim narodom - bedaki, kreteni... v bistvu me postaja sram, da sem se rodil v tej fuknjeni državi,… ...prikaži več kjer narod ne zna držati skupaj.
MCristo, a ti ves čas razmišljaš o politiki ? Groza !
Kaj pa je potem zate ekstremni islam ?Če samo omeniš njihovega boga si ob vrat....dej razloži mi, no
Bom drugače vprašal, ali sta pogleda na svet levičarja in islamista združljiva?Bo to pot šlo? Saj je samo vprašanje. Brez žaljenja prosim, samo odgovor utemeljen z dejstvi.
Ko v vsakem prebežniku ne boš videl islamista, ki že čaka z bombo in te lovi, takrat se bova lahko pogovarjala. Sicer je ta debata obsojena na propad.
Kje ste humanitarci,radijo Student.IMANA,IMENA IN SODITI ZA IZDAJO DOMOVINE
Krasen nivo komunikacije in sploh raven kulture je na nasprotni strani, na strani proti beguncem...
A, sedaj bi radi ne samo imeli svoje mnenje, ampak še druge silili vanj? In potem pravite, da vam fašizem ni blizu... Ko bi likvidirali drugače misleče...
Hahaha, spremljaš, a se nisi oglasil. Vse pove o tebi, vse. :D
Njih je strah islamistov, tebe je strah njih. Vsi skupaj ste ovce.
Ti drzavljan,ti si prodana dusa,bolana
draga moja seveda se nisem oglasil, ker sem seksal.Mogoče bi ta dejavnost tudi tebe malo pomirila ;-)
Upam le, da se nisi razmnoževal.
Predsednik so dejali, da bodo premagali teroriste v Parizu, verjetno z brezpilotnimi letali ....
Če to hrani tvoj ego, sem lahko tudi ovca.
inovak tvoja izjava je trenutno pravi hit na Facebooku
Vsi vemo, da nas to čaka, pa še naprej uvažamo "begunce"!
Barbari....5 metersko betonsko ograjo okoli Evrope, ne pa da jih sprejemamo, tiste ki so tukaj, pa nagnat tja, od koder so prišli...barbari
No, žal se je že začelo. A o tem morda poroča tudi "radio izdajalec", oz. radio študent?
Po minusih sodeč opažam, da je že pol SLO džihadistične. Bog ne daj, da do česa pride. Spet se bo obračunavalo med lastnim narodom - bedaki, kreteni... v bistvu me postaja sram, da sem se rodil v tej fuknjeni državi,… ...prikaži več kjer narod ne zna držati skupaj.
prerokbe babe Vange se že uresničujejo,na žalost