Slovenija
4356 ogledov

Stavka na upravni enoti Ljubljana: V ponedeljek se boste načakali

Komentarjev 8
Popularni
  • Popularni
  • Najstarejši
  • Najnovejši
Pokaži odgovore
  • Spark 13:39 09.november 2018.

Posledice sodobnega plačnega Virantovanja in računalniški nadzor uspešnosti se že kažejo v popolnem neznaju dela s strankami.

• edita31 17:34 09.november 2018.

Nima to veze s plačnim sistemom, pač pa z varčevalnimi ukrepi.

• Jk_ok 17:44 09.november 2018.

Zaradi službe sem pogosto na UE. Priznam, da na večini krajevnih UE nimajo pojma kaj delajo, ne spoznajo dobro na zakonodajo in res večina pač niso efektivni. Na drugi strani na UE Ljubljana (Tobačna) vejo kaj delajo zato rajši urejamo ...prikaži večo stvari pri njih. Tudi če vrste nenormalne.. se trudijo, da delajo hitreje in ne vržejo ljudi ven za vrata po treh- štirih urah čakanja samo zato da je konc delovnih ur. Najslabše je, da za nadure nič ne dobijo.. in to traja že mesece.

• Skipi 21:58 09.november 2018.

Naj nehajo deliti listke uro pred končanjem pa je problem rešen.

Leon 11:16 09.november 2018.

Stavka na upravni enoti Ljubljana......................in kaj počno kadar ne stavkajo . Afne guncajo bi rekel TOF .

• logistika 14:40 09.november 2018.

Kdaj si bil nazadnje na upravni enoti Lj? Jaz sem tam večkrat in nimam pripomb.

Leon 16:02 09.november 2018.

@logistika ...seveda si bil včeraj ,saj si vsak dan tam . To je tvoja služba do penzije .

• Fenix Ariel 13:36 09.november 2018.

Javni sektor... Draga gospoda, če vam kaj ne paše v realnem sektorju je kar veliko povpraševanje. Banda lena, že tako nič ne delate (ven izvzamem medicinsko osebje, policija in podobne službe) potem bi pa še stavkali. Vse za trak v ...prikaži več tovarno sterat, ali pa na cesto. Ko pa prideš opravit kakšno birokracijo, pa se vlečejo, kot največji mučeniki.

• Komentirajte

Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.