Svet
30 ogledov

Stavka "krivična do gospodarstva"

Komentarjev 25
Popularni
  • Popularni
  • Najstarejši
  • Najnovejši
Pokaži odgovore
  • Niko_K_ 00:30 12.april 2012.

Se ti vidi, da nisi pretirano uravnovešen ali pa si vsaj nepismen. (A naj naštevam naprej?)Več kot očitno nisi prebral, razumel ali pa ga nisi znal razumeti - DRUGI del mojega komentarja: "Slovenija bi dobro preživela, če bi ...prikaži več VSEM - levim in kvazilevim (alias Pahor, Opanković, Vlačič, Pasja princesa itd.) in tudi kvazidesnim (tvojim miljencem) ENOSTAVNO PREPOVEDALI delovanje v politiki. Ker masla imajo na glavi ENI IN DRUGI!"

• bojovi 20:43 11.april 2012.

Aja, ko pa je bil Pahor na oblasti pa si bil ZA. Preklet hinavc plešast.

• Ronald Reagan 20:52 11.april 2012.

Ti si iz javne uprave? Maš več kot 1500 plače? Če jo imaš si ne zaslužiš...če nimaš te ne bo prizadelo.Zdaj pa mir pa spat...

• Ronald Reagan 20:54 11.april 2012.

Butl...v gospodarstvu marsikje tega že dolgo več ni...če pa imajo pa si zaslužijo...saj za to delajo in ustvarjajo...javni pa ne ustvarjajo...samo cuzajo...

• Damijan Kotnik 14:51 13.april 2012.

z podrazitvami in zvisevanjem trosarin ne bomo resili slovenije pred bankorotom samo se omogocili bomo vladi in bogatim da se bogatijo oberajo samo revezew ne bogate.

• Pepi 20:31 11.april 2012.

Vlada, boli me kurac za vas ! Ko ste dajali tajkunom kredite, me ni bilo zraven. Ko ste kradli vsepoprek, me ni bilo zraven. Ko ste privatizirali vsepoprek, me ni bilo zraven. Ko ste vračali Cerkvi in domačim izdajalcem, me ...prikaži več ni bilo zraven. Ko ste dajali denar Grkom, me ni bilo zraven. Ko ste si delili denar vsepoprek preko razpisov in poslovali po domače, me ni bilo zraven. Ko ste vl......ekli svoje prijatelje ala Bavčar, Šrot, Tovšakova, Zidar, Lovšin ... iz dreka, me ni bilo zraven. Ko je vsaka vas dobila svojo občino, me ni bilo zraven.Nisem ne odvetnik, ne tožilec, ne sodnik, ne politik, ne župan, tako da me ne mešajte zraven. In zdaj, ko ste vse zajebali, naj vam pa jaz dam 15 %, otroke naj bi mi ulica vzgajala in jem naj listje in travo! E, ne bo šlo tako! Vi ste zajebali Slovenijo, zato jo vi na vaših plečih spravite nazaj v življenje! Nas ne mešati v vaš drek. Se vidimo na ulicah!!!"

• KOJAK 21:40 11.april 2012.

No mr. Big bodimo pošteni! Pahorjan je tudi moral zaposliti precej ljudi... npr. 2 brezplačni otrok v vrtcu je terjal več enot in več delovne sile:"Po podatkih Ajpesa se je od decembra 2008 do decembra 2010 število opravljenih ur ...prikaži več v javnem sektorju povečalo za toliko, da bi to preračunano predstavljalo 3362 zaposlenih. Samo v letošnjih prvih petih mesecih se je njihovo število povečalo še za 761, skupno število zaposlenih v javnem sektorju pa je v letošnjem maju preseglo 160.000. Največje povečanje je bilo na področjih vzgoje in izobraževanja, socialnega varstva ter zdravja."

• Fertel 20:14 11.april 2012.

Ni kaj, vlada in delodajalci kurijo delavce, da bi bili proti zaposlenim v javni upravi. In ko bodo tem v javni upravi pobrali malice, prevoze na delo, znižali plače itd, se bo isto zgodilo še v gospodarstvu, saj bodo tajkuni ...prikaži več rekli, češ če država lahko, potem tudi mi ne bomo slabši. Le kako jih ni sram, da tako špekulirajo na račun raje.

• Niko_K_ 21:41 11.april 2012.

Koliko časa pa je bil g. Janša še minister za obrambo (del vlade) - poleg tega, kar je bil Premier? Ne ga kakat no... Slovenija bi dobro preživela, če bi VSEM - levim in kvazilevim (alias Pahor, Opanković, ...prikaži več Vlačič, Pasja princesa itd.) in tudi kvazidesnim (tvojim miljencem) ENOSTAVNO PREPOVEDALI delovanje v politiki. Ker masla imajo na glavi ENI IN DRUGI!

• Mateja Horvat 20:18 11.april 2012.

moj je ravno dans pristal na cesti ........ si je firma zrihtala papirje da lahko zaposluje samo tujce .... za njih ne rabi plačevat potnih stroškov ne malce , vtakne jih 5 na 20 m2 pa majo mir ....regresa pa ...prikaži več tak že nekaj let ni izplačala ........ privatniki !!!!!!!! jaki

• mr.big 21:10 11.april 2012.

E, dragi Pepi, od 22ih let Slovenske Samostojnosti je bil Janez Janša na oblasti 4 leta in sedaj 2 meseca, zato ne kruli. In v letih 2004-2008 si imel za tvoje otroke (za drugega) brezplačen vrtec, malica je bila brezplačna ...prikaži več itd.....ampak takrat je imela Slovenija odlično gospodarsko rast in kar je najpomembneje imeli smo zunanji dolg cca.5,5 milijarde eur in 56000 brezposelnih. Od leta 2008 pa do danes se je dolg povečal na preko 12 milijard eur, brezposelnost na 112.000 samo v javni upravi je naš pahorjanc zaposlil preko 5800 ljudi, ustanovil nekaj popolnoma nepomembnih agencij (kjer je povprečna plača) cca.2500 eur brutto, pa še bi lahko našteval. Zato zapri in išči pravega krivca za nastalo situacijo !!!

• mr.big 21:13 11.april 2012.

Ko je bil pahor na oblasti je takratna opozicija predlagala preko 100 protikriznih ukrepov in prav vse je takratna VLADA ignorirala in zavračala !!!! Ponudili so jim partnerstvo za razvoj-tudi to so zavrnili. Peljali so svojo pot, na kateri je ...prikaži več sedaj 13 milijard dolga, uničeno gospodarstvo, 112.000 brezposelnih itd...... Zato ne čivkaj neumnosti.

• mr.big 21:16 11.april 2012.

bi te pa še mimogrede vprašal, kam sodijo Zdenko Pavček (Viator Vektor), Mermal, Bohorič, pa ''zlati deček'' kakor ga je opisal murgeljčan Bine Kordež - zapufal merkur posredno za 990 mio eur, ..........??????????

• xy 21:34 11.april 2012.

bilo bi lepo če bi se malo lepše obnašal in drugih nebi zmerjal. Pri vsem skupaj je narobe to da se tako delavci kot uslužbenci v JU ne upremo temu pokopu socialne države. Začet pa bi moral v gospodarstvu. Vsakega ...prikaži več lastnika, ki delavcu nebi izplačal zaslužene plače, regresa in stroškov za malico in prevoz bi morala davčna takoj pregledat kam je nakazoval denar, če bi ugotovila nepravilnosti pa bi ga morala policija in tožilstvo takoj kazensko preganjat. Drugače pa RR delavci v javni upravi pomagajo ta ti lahko dokaj varno in zdravo delaš in ustvarjaš. Si mogoče želiš da boš moral za varnost plačevati policaja 40 eur na uro kot v Grčiji, da ti bo otrok sam doma ko boš šel delat, da boš moral na urgenci prvo pokazati eure da ti bodo nudili urgentno pomoč, da boš za starše plačeval hotelske cene 1.800 eurov za hiralnice, katerim pravijo domovi ostarelih itd. Tvoji lastniki v gospodarstvu (1%) pa se bodo valali v miljonih in zlatu ostalih 99% pa bomo reveži brez socialnih pravic. To verjetn

• KOJAK 21:35 11.april 2012.

Kako to delajo pri sosedih hrvatih:Štednja: Bez posla će ostati čak 10.000 državnih radnika

• xy 21:38 11.april 2012.

Dej malo manj se ga nalivaj, res da mogoče s tem koristiš Laškemu ampak ističasno delaš zgubo državi in stroške za sedaj še javnemu zdravstvu. Uboga tvoja jetra

• xy 21:41 11.april 2012.

vsem je tajkunske kredite odobrila državna banka financirana od nas državljanov v času vlade IJJ

• KOJAK 21:41 11.april 2012.

Tudi Pahor je predlagal varčevalne ukrepe ... LE KDO JIH NI PODPRL?

• Pepi 21:46 11.april 2012.

In potem svizec zavije čokolado,pejt to povedat v vrtec,pa ti bo mogoče ,mogoče!kdo verjel,le za kaj smo pol odstavili Janšo,če nam je take dobrote dajal,ti ti barabe,so Janezka s prestola spravle

• xy 21:52 11.april 2012.

Ma pa pleško na rekelcu kar dva žepa ;) verjetno kar je dobil na zbornici ni mogel spraviti le v enega ;)

• Komentirajte

Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.