Avto /avto/testi
2006 ogledov

Sprejeli smo izziv: Koliko vožnje zmore mehki hibrid v električnem načinu?

Komentarjev 7
Popularni
  • Popularni
  • Najstarejši
  • Najnovejši
Pokaži odgovore
    Slayer 06:29 06.november 2024.

Še kar težijo s to agendo!!!

Garancija 07:46 06.november 2024.

Še,kar naprej govorimo,da so te električne igrače brez veze,naj se raje spravijo na avione,ker oni so glavni onesnaževalci ozračja,o tem pa nočejo pisat-pi pokvarjene

• jakec1575 09:14 06.november 2024.

pizda ste spet delal zastoje. najbolj na kurac mi grejo vozniki, ki sparajo in v prometni konici serjejo in delajo zastoje, ker uspejo ujeti vsak rdec semafor. pa avtosole tud. ce nima kandidat vsaj 24 ur, bi jaz prepovedal voznjo ...prikaži več v jutranji in popoldanski konici. zadnjic je cez center vozil tovornjak s proklopnikom L avtosola v prometni konici. tam, kjer sploh ne sme.

• Fredi34 08:43 06.november 2024.

Vredni bodo pa 0, ker se jih bodo vsi lastniki poizkušali znebiti. Edin koliko toliko dober motor je bil 1,5 dizel, pa še ta gre kot kaže v pozabo. Čeprav pije tudi po mestu manj kot hibrid. Da ne omenjam ...prikaži več relacijske vožnje, kjer je nasploh šparavček. Tako da dragi moji, vso srečo z 1,2 puretechi.

• Fredi34 08:45 06.november 2024.

Vredni bodo pa 0, ker se jih bodo vsi lastniki poizkušali znebiti, po izteku 8 letne garancije.

• BenX 08:42 06.november 2024.

Povprečna hitrost 36 km/h... Pa ne me f... no! In poraba manjša od 5 litrov! To je dosežek ali kaj?! Jaz mam porabo pod 5 litrov pri povprečni hitrosti okoli 85 km/h, 10+ let star dizel, 330.000 prevoženih. Ne o ...prikaži več nekih alternativna dizlu s temi trivaljnimi jajci.

• Fredi34 08:41 06.november 2024.

Koliko vidim recimo pri VW (ultra mehki hibrid) se baterije za elektro sklop kar precej dobro prodajajo. Tudi rabljene. Cena je pač jurja, brez dela seveda. Tile pežojčki imajo sicer 8 let garancije. Kar pomeni da bodo po 8mih letih ...prikaži več vredni ravno 0. Kdor pa se res izrecno ne vozi samo po mestu, pa tako vemo kakšen je izplen bencina. Sploh teh kvazi SUVjev ki so nad 120kmh kar precej žejni zaradi slabe aerodinamike.

• Komentirajte

Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.