Magazin /magazin/vip
5838 ogledov

Šok za družino Đurić-Ribič

Komentarjev 32
Popularni
  • Popularni
  • Najstarejši
  • Najnovejši
Pokaži odgovore
  • kapibara 17:01 03.april 2016.

Kaj a je to tam za betonsko šiptarsko ograjo v Fiesi.. ??

čavez 16:16 31.marec 2016.

Žnable ima pa že sedaj take kot majmun rit, le kaj še bo in le kdo ima apetit pri takih gravžah.

• primoz.g 23:27 31.marec 2016.

Ni nč Čefurska familija, je kr slovenska, Tanja je slovenka in vsi njeni otroci tudi, to če oni med seboj govorijo drug jezik mene ne moti.Kot drugo Branko je priznan igralec in komedijant (ok on bi reku drugače) ...prikaži več na prostoru buvše Yuge ga ni ki ga ne pozna, pa tudi OSKARJA iz USA ima, kar tudi nekaj pomeni, že ne more bit slab če ga ima v zbirki.tretje pa je to, ne bit nevoščljivi, mladi punci ki je naredila nekaj izjemnega da je mal da ne ubila svojo mamo, čemur bi jest reku da je zelo prisrčno rezveselila svoje bližnje.In če bi bila v tej zgodbi neka NN američanka bi vi vsi talal pluse in izlival čustva, če pa je kdo NAŠ slovenec pa ste mu fouš. Ker je bolano, tamala kr tko naprej bo še neki iz tebe, gene maš taprave pamet pa tud.

• McClain 17:07 07.april 2016.

duro je nonstop pljuval po ameriki, doklr ga ni ministrica na nase stroske poslala nekam na neko podelitev. Zdaj je naenkrat amerika nekaj najboljsega. Glede na njihove nazore bi pricakoval, da bo tamala studirala v Moskvi ali Pjongjangu

• malonaokoli 08:42 08.april 2016.

kri ni voda....hvalisanje, domišljavost in nadrealizem v igri...sem preklopil.

• Papaja Popi 18:30 31.marec 2016.

Ja, šok. Še sedaj si nismo opomogli.Znali smo mi svi............jebo te...................

• blueone 23:49 31.marec 2016.

No Branko osebno ni dobil oskarja za najboljšega igralca, ampak ga je dobil film No Man's Land, katerega režiser je Danis Tanović, tako, da oskarja ima verjetno on.

• blueone 00:48 01.april 2016.

Se mi zdi, da je najbolj zaslužen Tanovič, ker je napisal zgodbo in bil obenem še režiser, drugače pa kot pravim on osebno oskarja nima, bil je pa nominiran za Evropsko filmsko nagrado za najboljšega evropskega igralca, ki jo podeljuje ...prikaži več Evropska filmska akademija, ravno za ta film, vendar nagrade ni prejel, tukaj so nagrade, ki jih je prejel: http://www.imdb.com/name/nm0229301/awards?ref_=nm_awd Lahko pa omenim, da je v tem filmu zelo dobro igral tudi Rene Bitorajac http://www.imdb.com/name/nm0084484/awards?ref_=nm_awd

• primoz.g 23:43 01.april 2016.

Mater eni se prav hranite s foušijo, ma vam ne zamerim, ste pač tako kot ste, jest nisem nikomur fouš za uspeh, ker če je nekomu uspelo pa ne govorimo o komolčarstvu v SLO, zakaj nebi Brankovi tamali ratalo v ...prikaži več ZDA ?? Blo bi super, najbolj zanjo, in nazadnje tudi za prepoznavnost Slovenije, ker ona JE in BO SLOVENKA pa vi mislili in rekl karkoli, govori pa jezik doma katerega sama hoče, kar zaenkrat še ni prepovedano.

• matermila 09:40 02.april 2016.

In koliko so Đurići plačali za ta prispevek,ki verjetno ne zanima nikogar?

• McClain 17:10 07.april 2016.

mnogo filmov kjer je igral Leonardo di Caprio je ze dobilo oskarja in nihče ni nabijal da ga ima Leonardo. Do letos ko ga je res dobil. Novinarji ali ste neuki, ali pa pisete po nekih narekih in delate neumne ...prikaži več nas.. Verjetno obojega malo. Torej Duro ima tolk Oskarja kolk je bil moj star fotr na luni. Gledal je prenos ko so šli gor, zdaj če je to to, potem je bil.

• Komentirajte

Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.