Osebno sicer ne dvomim v to, da virusi obstajajo in da ljudje zbolevajo in tudi umirajo...Vendar se ne mislim cepiti s cepivom, ki ni ustrezno preverjeno. Dobro, ti trenutni stranski učinki (tudi smrti) se mi ne zdijo preveč kritični, saj… ...prikaži več se baje dogajajo v nekem "ne prevelikem" številu.
Mene zanimajo dolgoročni učinki in ne želim biti poskusni zajec, da bi si to tlačil v žile vsakih par mesecev in to celo ob tem, da zaenkrat ni nobenih resnih številk v kolikšni meri to deluje, če sploh deluje.
Res je.Uprašanje kakšne so dolgoročne posledice?! Čez par let bomo pa brali, športnik zdrav umrl zaradi neznanega vzroka in takih primerov bo na milijone!!!
Ta vlada raje lepe denarce namenja za dodatke k plačam poslancem zaradi covida!
Gantar ni imel časa, je moral rušiti Desus in spraviti Karla na pozicijo.
Kalimero - lažnivec. To je krivica...res...
Le kaj vam bo cepivo,saj se itak nočte cepit ker corone ni,a nje
Ne, ni jo, ne take, da se je potrebno cepit.
Cepiva je dovolj saj levaki skos govorijo da se ne bodo cepili k ni korone
Osebno sicer ne dvomim v to, da virusi obstajajo in da ljudje zbolevajo in tudi umirajo...Vendar se ne mislim cepiti s cepivom, ki ni ustrezno preverjeno. Dobro, ti trenutni stranski učinki (tudi smrti) se mi ne zdijo preveč kritični, saj… ...prikaži več se baje dogajajo v nekem "ne prevelikem" številu. Mene zanimajo dolgoročni učinki in ne želim biti poskusni zajec, da bi si to tlačil v žile vsakih par mesecev in to celo ob tem, da zaenkrat ni nobenih resnih številk v kolikšni meri to deluje, če sploh deluje.
Res je.Uprašanje kakšne so dolgoročne posledice?! Čez par let bomo pa brali, športnik zdrav umrl zaradi neznanega vzroka in takih primerov bo na milijone!!!
Janša je zakon... .Vedno je predstavljal potencial za Slovence... .Janša bo burek koalicijo osušil ko gobe.
Pa Slovenijo tudi.
Slovenijo Slovencem.
slovenijo intelektualcem. trenutno je v rokah zarukancem. tako v komentarjih kot v parlamentu in na vladi ter na tviterju.
"Osušil" bo nas Slovence!
jakec1575 katerim intelektualcem?, upam da ne misliš na burek koalicijo!!!
Jaz bi kul češ intelektualce vse iz NLB-ja na pločnik pometal.