Kar Nemčija in Avstrija zavrneta, mi nismo dolžni sprejeti, saj smo enakopravna članica EU.Migrantov nismo vabili, ker imamo lastnih več kot 100.000 brezposelnih, ki jim je treba najti delo. Za povrh vsega smo močno zadolženi s slabim gospodarstvom. Žal… ...prikaži več je politika naše države taka, da se vedno najde denar za vse druge, razen za avtohtone Slovence.
Avstrijski obrambni minister Hans Peter Doskozil je danes zavrnil najnovejše kritike nemške kanclerke Angele Merkel glede avstrijske politike do begunske krize in dejal, da Avstrija ne bo postala "čakalnica za sto tisoče beguncev".
Slovenija bi morala zelo resno povedati Bruslu, da bo sprejela samo ženske in otroke kot begunce. Možje starejši od 18 let so dezerterji in zatorej dolžni branit svoj dom, zemljo, domovino, demokracijo. Evropejci niso dolžni umirati v boju za njihovo… ...prikaži več domovino v kateri sami ne sodelujejo in raje zahtevajo zaščito pri nas za nedelo in postopanje po mestih.
Kar Nemčija in Avstrija zavrneta, mi nismo dolžni sprejeti, saj smo enakopravna članica EU.Migrantov nismo vabili, ker imamo lastnih več kot 100.000 brezposelnih, ki jim je treba najti delo. Za povrh vsega smo močno zadolženi s slabim gospodarstvom. Žal… ...prikaži več je politika naše države taka, da se vedno najde denar za vse druge, razen za avtohtone Slovence.
Cmeralisti pa rok...ha ha ta je pa dobra! Oni premišljujejo, po globokem in dolgotrajnem razmisleku se bodo prebudili in razmislili kaj narediti..
Hvala bogu, naj zamudi jih še par.PA NAJ ŽE KDO ZAČNE ZBIRATI PODPISE ZA ZAKONODAJNI REFERENDUM. In narod naj pove ali smo za begunce ali proti!
Če so jih povabili naj jih še obdržijo.Mi jih ne rabimo
Referendum naj odloči, kot na Madžarskem.
http://nova24tv.si/aktualno/vladni-polnacrt-migrante-kar-na-debeli-rtic-o-varnosti-najbolj-revnih-slovenskih-otrok-pa-nic/
brez komentarja.
Ne se sekirat za Debeli rtič in parazite v njem, vlada bo tako naše otroke peljala na Sejšele.
se popolnoma strinjam
edino pravilno REFERENDUM!!!!
če nimaš za lastni narod kako lahko odpiraš vrata drugim kje je tukaj logika. ste vsi brez možganov.
Avtohtone slovence, misliš na avstrijske kočijaše
Sploh ne bi bilo slabo...
Tudi jaz se totalno maksimalno strinjam!
kakšne kvote, že ti ki so tukaj delajo pi...rije.
Veš, da v dani situaciji, bi bilo pa stokrat bolje v Avstriji, kot pa v tej Cmerojebini.
Avstrijski obrambni minister Hans Peter Doskozil je danes zavrnil najnovejše kritike nemške kanclerke Angele Merkel glede avstrijske politike do begunske krize in dejal, da Avstrija ne bo postala "čakalnica za sto tisoče beguncev".
Mir! Rad sem Slovenec in obnašajte se primerno!
Slovenija bi morala zelo resno povedati Bruslu, da bo sprejela samo ženske in otroke kot begunce. Možje starejši od 18 let so dezerterji in zatorej dolžni branit svoj dom, zemljo, domovino, demokracijo. Evropejci niso dolžni umirati v boju za njihovo… ...prikaži več domovino v kateri sami ne sodelujejo in raje zahtevajo zaščito pri nas za nedelo in postopanje po mestih.
Ti dragec, po domače bizgec, a misliš da ste le vsi priseljenci z juga avtohtoni slovenaci.