To ne drži povsem. Zanj je glasovalo je 28,51% izmed 65,60% volilnih upravičencev, ki sestavljajo 86.84% državljanov Slovenije. Torej: za Jankoviča je glasovalo 15,96% državljanov "naše preljube" države Slovenije.
Ja, ja sej ga pijemo Slovenci. Ampak vseeno me zanima, kje se vodi evidenca (zelo velike) prodaje alkoholnih pijač, ki jo po naših obmejnih trgovinah pokupijo Italijani!?
Samo pijan lahko slediš slovenski politiki.
No sej ene tolk mamo pa tut pijancev!
toooooo vsej nekje smo v prvi deseterici
Janse pa tut mrtva ne!!
28,53 % državljanov naše preljube države Slovenije! Če teže zanima!LP
pred hrvati smo :) pa imamo še en razlog za nazdravit ;)
Še od Čehov nam pripada dober liter! hehe
Kolko je meni znano slovenci kopujemo pri italjanih, ne oni pri nas :)
http://www.youtube.com/watch?v=2D3yzeMkN3k :D
statistika je cipa
To ne drži povsem. Zanj je glasovalo je 28,51% izmed 65,60% volilnih upravičencev, ki sestavljajo 86.84% državljanov Slovenije. Torej: za Jankoviča je glasovalo 15,96% državljanov "naše preljube" države Slovenije.
Pa smo spet nekje v prvi jakostni, ce ze smucarija tak slabo kaze ( z izjemo Tince, seveda)
ne preber pozorno piše da slovenci spijemo dobrih 15,2 l...hrvati pa slabih 15,2 tako da smo upravičeno prej napisani...
klara 200litrov/mesec
Smo pa premagali hrvate...:)
Pijanemu mi je nekako lažje shajat v tej naši preljubi deželici!
Ja jasno, kdo bi pa trezen volil Jankovića ?
Ja, ja sej ga pijemo Slovenci. Ampak vseeno me zanima, kje se vodi evidenca (zelo velike) prodaje alkoholnih pijač, ki jo po naših obmejnih trgovinah pokupijo Italijani!?
ti pa ne bereš kej dost, ane?
pri nas na Hrvaškem tudi...isto količino spijemo, in že iz toga vidimo da je v EU isto sranje kod na Balkanu :P