Virant,zaradi takšnih izjav in nenačelnosti,ima vaša stranka tako nizek rejting.Dogaja se ravno to,kar sem napovedal pred sestavo vlade.Da je Desus umetna tvorba levakov ,je že od ustanovitve stranke jasno.Za Žerjava ter SLS,je pa to njihova tradicionalna drža.Nikdar niste imeli svojega… ...prikaži več jasnega stališča.Moj glas ste dokončno izgubili.Sram me je,da sem kdaj volil za najbolj nenačelno stranko.Sramota,za vse zgoraj naštete.
Gospod Virant usedli ste se na napačen vlak. Skakanje z drvečega vlaka, pa je nevarno, ker vas lahko povozi. Sicer vam, pa tako nihče več ne verjame, da sploh mislite resno.Isto velja tudi za zmuzljivca Erjavca.
...lahko piše sedaj Virant, kar hoče, o vsemu je bil seznanjen vnaprej...to je samo dobra reklama...Gregor, si popušu, pa še ne vem kako se trudiš...v naslednjih volitvah, boš kot LDS...NIKJER!!
Evo dokaz diktature, odločitve so se sprejemale mimo odbora za proslave.
Virant,zaradi takšnih izjav in nenačelnosti,ima vaša stranka tako nizek rejting.Dogaja se ravno to,kar sem napovedal pred sestavo vlade.Da je Desus umetna tvorba levakov ,je že od ustanovitve stranke jasno.Za Žerjava ter SLS,je pa to njihova tradicionalna drža.Nikdar niste imeli svojega… ...prikaži več jasnega stališča.Moj glas ste dokončno izgubili.Sram me je,da sem kdaj volil za najbolj nenačelno stranko.Sramota,za vse zgoraj naštete.
Resnica boli, zeeeeeelo.
PEDER NESRAMNI BELOGARDISTIČNI NIČVREDEN.
nič krivemu - Jerneju KuntnerjuNič kriv my ass -- ne bi mu bilo treba prebrati govora, ki je bil žaljiv, pika.
Gospod Virant usedli ste se na napačen vlak. Skakanje z drvečega vlaka, pa je nevarno, ker vas lahko povozi. Sicer vam, pa tako nihče več ne verjame, da sploh mislite resno.Isto velja tudi za zmuzljivca Erjavca.
...lahko piše sedaj Virant, kar hoče, o vsemu je bil seznanjen vnaprej...to je samo dobra reklama...Gregor, si popušu, pa še ne vem kako se trudiš...v naslednjih volitvah, boš kot LDS...NIKJER!!
porkaduš, pajaci, eni in drugi...KDAJ MISLITE ZAČETI DELATI NA GOSPODARSTVU?????? Dovolj nam je vaših igric in prikrivanje nesposobnosti!
Stanek smrdiš od pete do glave!! Gnoj komunističen!!
ti pa misliš s svojo, tako mimogrede packaš tukaj gor velikokrat brez argumentov, pomembno ti je da serješ
Razlika med vrtcem in Janšo??vrtec žiu žauJanša žau žiu
stoprocentno bo tako!!!
NAREDIMO SLOVENIJO SPET SLOVENSKOČokolino je pripravljen mama kliče pejt jest.
Razlika med žebljem za sliko in Janšo??- žebelj za sliko ni zabit do konca..
fazan, še sobo pejt pospravt pa spat!!
Izrodek in Križar, katera krava vaju je dojila da sta tako velika teleta ?
...bravo!!! ...domobranski gnoj bi bilo treba takrat počistit...
...kako so domobrančkom krila zrastla...
ti pa si teliček,mirko...že ime govori,da si iz juge, pa kar pljuvaš svojo bračo...sram te bodi...
Niso se veliko naučili iz prejšnjega režima in iz zgodovine. Bolj neko stvar zatiraš, bolje bo uspevala. Če jo pustiš pri miru, bo umrla sama od sebe.