Avto /avto/na-strom
3686 ogledov

Razkrili skrivnost poceni kitajskih električnih avtomobilov

Komentarjev 12
Popularni
  • Popularni
  • Najstarejši
  • Najnovejši
Pokaži odgovore
  • atamama 09:07 08.november 2024.

Še dolgo se bomo slepili EU z Kitajci. Konkurenca in nižje marže s povečano proizvodnjo in osvajanje trgov. Sankcije in prepovedi delujejo. Koliko avtov so kupili Rusi letno? (zakaj so tiho politiki?) V času Covid so vsi proizvajalci dvignili cene ...prikaži več z namenom večjega dobička. Sedaj prodajo manj, dobiček je večji. Kaj novinarji ne pomnite tega? VW ali Renault, cene vhodnih surovin za 6% v povprečju gor, koliko % pa pomeni skok iz 11 na 16 jurjev za Clio? Novinarji, nismo neumni kot vaša analiza....

• atamama 09:08 08.november 2024.

Pa mimogrede, če kupiš ID3 na Kitajskem, ga uvoziš (pred zaščitno carino) koliko plačaš napram ceni v EU (brez subvencije)?????

• popokatopetl 09:38 08.november 2024.

Ni čudno da so kitajski avti cenejši, ker so pač vsi sestavni deli kitajski. Že dolgo vsa možna industrija seli proizvodnjo na kitajsko, ker je tam cenejša iz bolj ali manj znanih razlogov. 1% je organiziral globalizacijo, ne Kitajci.

Garancija 08:21 08.november 2024.

Kitajci vas bodo povozili na vseh frontah

• slavauk22 08:27 08.november 2024.

mene me ne bo noben prepričal da kupim kitajsko sranje :) mene kitajci me niso povozil oz so sami sebe :)

• rd2dmk2 08:51 08.november 2024.

mene zanima katere gume ima tvoja makina.

• Benjamin Hojnik 09:42 08.november 2024.

@slavauk22 Brez skrbi, tebe kitajci neboj "povozol" sam njihov suzenj bos... Mogoče ne direktno, posredno pa sigurno slej k prej. In potem nebo problema več kupit njihove stvari (ki jih itk kupujes ze zdej, sam to sploh ne ves).

Slayer 11:22 08.november 2024.

Kdaj pa je cigo (slavafuk) pametno razmišljal?!!!

• Fredi34 07:51 08.november 2024.

Združevanje 8 komponent v eno, pomeni samo ko bo okvara, bo zaboleeeeeelooo.. Sicer pa delitev sklopov je v evropi že dolgo praksa. Opel-Citroen-Peugeot, potem Audi-WV-Škoda-Seat-Cupra. Le BMW in Mercedes solirata.

• Toma 10:34 08.november 2024.

Balkanci bodo naredili samomor, ko ne bo več nemških jajc!

• optimist11 10:44 08.november 2024.

Pred 30 + leti smo se smejali poševnookim kako so na raznih sejmih fotografirali v vseh mogočih položajih. Sedaj bomo zamenjali položaje...

• Komentirajte

Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.