soljatar kaj čakaš - izberi svoje srečno orodje in končaj svojo agonijo. ti bo IJ lep epitaf napisal, mogoče bo še plašč na pogrebu obrnil, na tisto staroooo, pravo stran.
toma, dejva mal it v detajle, jest priznam, še enkrat zelo zelo priznam da se ne bi branil plačila brez dela. ti , toma, pa skoraj upam trdit, da to prakticiraš.
Soljatar kaj, ti veš o nekdanji državi.? Sprašuješ to starše ali ti o tem govorijo nalogodajalci iz Trstenjakove. Eden izmed njih ni rabil ne stojadina ne mercedesa, saj je romal kar, peš do Jajca..
idijoti ste vsi ki ste presenečani nad tem!!!!! to sem js vedu že 100let nazaj. malo dajte glave iz riti in boste ugotovili da je ceu svet vsaka panoga zrežirana/korupcija!!!! vi ste roboti
Meh, populizem ... V toploteki Maxija se za isti dnar dobi več, pa še večja izbira je.
PLEŠITE! KMALU BOSTE IMELI PRAZNE ŽELODCE!
Jebiga eni že skoraj leto dni živijo v poltemi pa tega razen Vodje, nikogar ne moti. Navaden človek se vsega slabega hitro navadi.
fajn ane?
Na kaj ciljaš, ? Pubec
No vsaj glede poslanske malice se mi smeji. Izbiram lahko med 7-imi restavracijami in več kot 20-imi malicami!!! Njam!
HA-HA! Ste nevoščljivi? Kar natepvajte sendviče in volite svoje gospodarje!
ni večjih hinavcev na svetu kot so komunisti...sam poglejte kako je bilo v Jugoslaviji...raja v zastavah 101, partija pa v Mercedes-Benz...vse jasno.
soljatar, komunisti so vsakemu dali plačo in pokojnino, modro-rumeni pa samo delo. težaško delo. pa gnilo, neužitno solato.
bolš bit mrtev, kot delat za komunistično plačo...
soljatar kaj čakaš - izberi svoje srečno orodje in končaj svojo agonijo. ti bo IJ lep epitaf napisal, mogoče bo še plašč na pogrebu obrnil, na tisto staroooo, pravo stran.
To bi ti rad, dobival plačo, delal pa nič? Gnoj rdeči!
toma, dejva mal it v detajle, jest priznam, še enkrat zelo zelo priznam da se ne bi branil plačila brez dela. ti , toma, pa skoraj upam trdit, da to prakticiraš.
Soljatar kaj, ti veš o nekdanji državi.? Sprašuješ to starše ali ti o tem govorijo nalogodajalci iz Trstenjakove. Eden izmed njih ni rabil ne stojadina ne mercedesa, saj je romal kar, peš do Jajca..
idijoti ste vsi ki ste presenečani nad tem!!!!! to sem js vedu že 100let nazaj. malo dajte glave iz riti in boste ugotovili da je ceu svet vsaka panoga zrežirana/korupcija!!!! vi ste roboti