samo če dobro pomisliš so teli klukci idealna tarča za rope. Dejstvo je da imajo vsi nekje skrit denar, in da drugače kot s kešem ne morejo operirat. Ergo ... kradeš nekomu ki tega denarja sploh nebi smel imeti in… ...prikaži več tega potem niti ne more prijaviti policiji.
Kaj pa rabi denar neprišteven človek s trajno možgansko okvaro?MENE BOLJ ZANIMA, ČE BO DAVČNA PREVERILA OD KOD TORBIČARJU TOLIKO GOTOVINE, SAJ BI SE MORDA NAŠLO KAJ STEČAJNE MASE.
Pravkar sklepamo stave, kdo bi to bil. 3 stavijo na soprogo Vincencijo, 3 na hčeko. 3 na drugo hčerko, 2 na nečaka 2 pa kar na samega Ivana. Le kdo drug pa naj ve, kdaj se Ivanu v osebnem stečaju… ...prikaži več dostavlja 100.ooo evrov.
Še obstaja pravica na tem svetu.Samo premalo mu je odnesel.Ko so mojega šefa okradli, sem najprej pomislil, kje sem bil v času ropa in nato zaplesal ples veselja.
samo če dobro pomisliš so teli klukci idealna tarča za rope. Dejstvo je da imajo vsi nekje skrit denar, in da drugače kot s kešem ne morejo operirat. Ergo ... kradeš nekomu ki tega denarja sploh nebi smel imeti in… ...prikaži več tega potem niti ne more prijaviti policiji.
Ne podpiram kriminala ,a vendar tukaj pa se mi prav dopade ter upam da bo še več takšnih kateri bodo OROPALI te TAJKUNE V osebnem stečaju.
Kaj pa rabi denar neprišteven človek s trajno možgansko okvaro?MENE BOLJ ZANIMA, ČE BO DAVČNA PREVERILA OD KOD TORBIČARJU TOLIKO GOTOVINE, SAJ BI SE MORDA NAŠLO KAJ STEČAJNE MASE.
Pravkar sklepamo stave, kdo bi to bil. 3 stavijo na soprogo Vincencijo, 3 na hčeko. 3 na drugo hčerko, 2 na nečaka 2 pa kar na samega Ivana. Le kdo drug pa naj ve, kdaj se Ivanu v osebnem stečaju… ...prikaži več dostavlja 100.ooo evrov.
To je ena velika laž,človek v osebnem stečaju,pač nima 100 jurjev.
Zanimivo, kako gre lahko nekdo z več denarja, kot sem ga jaz kdaj videl, v osebni stečaj?! Da ne govorim o njegovih skritih milijonih in vilah...
Jaz bi se raje vprašal, zakaj je nekdo Zidarju prinesel 100.000 EUR v torbi. A ne določa zakon prepoved plačevanja v gotovini nad 5.000 EUR?
V SLO lahko.
Za to pokvarjeno lopovsko svinjo je to isto, kot če bi meni ukradli 10€.
V našem pravnem sistemo ni nobenega problem ,pa še zaščiteni so tovariši. Vso pohvalo da mu je ukradel.
26letnik ali 36 letnik?? dejte se odločit no!ssIn res nevem če je to ravno za novico! Prej je to primerno za kazenski pregon!!
Ker mu noče pobrati denarja država, naj mu ga pa lopovi. Bravo tatić!
ja revež ta Zidar, naj povem, imam nekaj starega kruha.
na policiji te ne prijavijo... te pa v malto zamešajo
A tole pa dovolite komentirat... da si da raja mal duška.. pa še prav imate.. še premal mu je..
saj ni mislil nič plačat.. mislu je položit
E vala tom lopovu nekaih hairla sve i cent potrosi i bilume halal i na ovom i onom svitu jes da je tu i moji para al jamu Halalim i dug i ljep zivot
mu je maltar zaupal švicarsko geslo, zdaj pa denar za sproti domov tovorijo !
merhaba..
Še obstaja pravica na tem svetu.Samo premalo mu je odnesel.Ko so mojega šefa okradli, sem najprej pomislil, kje sem bil v času ropa in nato zaplesal ples veselja.