vsi pamentnjakoviči koliko milijonov mask pa je Šarec nabavil preko levih posrednikov 000- aja tam gre bolj za drobni zdravstveni material tam pa se res obračajo enormni zneski, kaj vam ni jasno, da nam je ta vlada rešila riti kaj… ...prikaži večj vam ni jasno tu kje bi bili, če bi še imeli Šarca? on še v normalnih razmerah ni bil sposoben nabavit nekaj tisoč mask , pa še Gale se joka - STRIC POČIVALŠEK MI JE REKEL, DA MORAM ZA SVOJO PLAČO NEKAJ NAREDIT - JA TI LUMP TI, ja če si navajen na levi tempo dela
So časi in vremena, ko kriminalci vodijo državo Slovenijo! Velja povedat, da Erika Žnidaršič nima dosjeja na policiji, Roman Končar ga pač ima in on govori o poštenju!
In kaj je g. Roman narobe povedal? Spoštljivo ji je v ksiht povedal, da je navadna pristranska levičarska luzerka in ni N od novinarke. Strokoven novinar je novinar, ki mu ne moreš pripisati strankarske naklonjenosti. Na RTV so pa prav… ...prikaži več ponosni in tekmujejo, kdo bo bolj komunajzarsko rdeč. Gnoj od javne medijske hiše, ki jo vsi pod prisilo plačujemo!
vsi pamentnjakoviči koliko milijonov mask pa je Šarec nabavil preko levih posrednikov 000- aja tam gre bolj za drobni zdravstveni material tam pa se res obračajo enormni zneski, kaj vam ni jasno, da nam je ta vlada rešila riti kaj… ...prikaži večj vam ni jasno tu kje bi bili, če bi še imeli Šarca? on še v normalnih razmerah ni bil sposoben nabavit nekaj tisoč mask , pa še Gale se joka - STRIC POČIVALŠEK MI JE REKEL, DA MORAM ZA SVOJO PLAČO NEKAJ NAREDIT - JA TI LUMP TI, ja če si navajen na levi tempo dela
pa vi ste res postali SDS trovilo .. škoda .. no ja, greste na block tako kot Siol .. sej se bo skristaliziralo kdo je kdo ..
*trobilo
So časi in vremena, ko kriminalci vodijo državo Slovenijo! Velja povedat, da Erika Žnidaršič nima dosjeja na policiji, Roman Končar ga pač ima in on govori o poštenju!
Erika je korektno vodila Tarčo,g.Tonin bi pa prišel z mamo,če je mogoče še mamin sinek.
Jaz še vedno čakam, kdaj se bo oglasila njegova mamica :D In rekla, naj njenega pridnega, zlatega in bogaboječega sončka pustijo pri miru.
aja da je dala toninu besedo po uri oddaje res konkretno vodenje ženska nima pojma vodit oddaje
Koliko kretenov na kupu, ne moreš verjet :-))))))
Ona je prišla na tv slo z najstarejšo obrtjo na svetu, zato nima čuta in kulture, žalostno je to, da moramo plačevati 12.73 eur za to gol. .
Ti si pa verjeten svečo držu.
dusan11 je verjetno mislil na Urško Bačovnik......
janez00 če si sds, si prasec, a če si proti sds si pa prasica-sam vprašam?
In kaj je g. Roman narobe povedal? Spoštljivo ji je v ksiht povedal, da je navadna pristranska levičarska luzerka in ni N od novinarke. Strokoven novinar je novinar, ki mu ne moreš pripisati strankarske naklonjenosti. Na RTV so pa prav… ...prikaži več ponosni in tekmujejo, kdo bo bolj komunajzarsko rdeč. Gnoj od javne medijske hiše, ki jo vsi pod prisilo plačujemo!
Končar ni apolitičen, je SDS-ovsko trobilo, torej je vse jasno.
@astibo, čigavo trobilo si pa ti? Z lahkoto prepoznati, da komunajzarsko.
Končno nekdo, ki se je opogumil in rekel, da je prasica prasica.
BRAVO ROMAN KONČAR!!!!!!!
Drugorazredni igralec, ki je postal SDS-ovsko trobilo in Jajotov fafač.
vidm da je Končar dec na mestu...take rabmo, ne pa neke poženščene levičarske gologuzarje...
še en biser od komentarja in komentatorja!
hvala za kompliment