RKS je sramota za našo družbo in blatenje imena svetovne organizacije ! Spomnimo se vseh afer od posojilnice denarja do prekupčevanja z nepremičninami ...............kar se mene tiče ne dam niti centa RK ,ne Karitasu ,ker so sami barabini .
Absolutno nesprejemljivo je , da nekdo zaposlen na RK , hodi naokoli ves v zlatu in v izbranobutičnih oblekah . Pirčeva je pa glede oblačenja skromna , ravnoprav za raven zaposlenih na RK !
Se z Musarco kar strinjam,zanima me pa,kdaj bo ta prikoritnica toliko samokritična,da bo tudi zase predlagala kaj podobnega.Bi bilo pošteno do obeh.Na zavod za 400 €.
Kar veseli se.. kmalu bosta 2 tedna znamkic...
ga Nataša, naredite nam dobro, in se obe poslovita
Še Musarco na cesto, pa izbrati novo vodstvo, ki mu bodo ljudje bolj zaupali.
Musarca bi rada vse sama pokradla, medtem, ko se daj mora deli vse na pol,
RKS je sramota za našo družbo in blatenje imena svetovne organizacije ! Spomnimo se vseh afer od posojilnice denarja do prekupčevanja z nepremičninami ...............kar se mene tiče ne dam niti centa RK ,ne Karitasu ,ker so sami barabini .
Kultura na nivoju.
rks je le ena od deponij zaslužnih levičarjev.in samo to.
pocufata naj se med sabo...prikoritarici!
pocufata naj se med sabo...prikoritarici!
Brunskolečka bo kmalu spet gume flikala pri svojem možu !!
Ne rabijo tvojega denarja, ker si odrežejo kos proračunskega. Če pa jim zmanjka za Božičnico, pa nabijejo euro k Rdeči križ znamki.
RK 150 let? Malo morgen. Partija vse zj*be! Sicer se pa ta rdeče drkajo med sabo.
Torej se tudi ta rdeče drkajo med sabo. Čudno.
Dve rdeči pujski se prerivata okoli korita!
Trenutni politiki? Od kdaj pa so levaki 'trenutno' na oblasti?
ni hujšega kot zavist in prepotentnost med dvemi babami....obe poslat past ovce na gmajno, pa naj se tam ravsata
V tem primeru : Čuvaj ovce...
Absolutno nesprejemljivo je , da nekdo zaposlen na RK , hodi naokoli ves v zlatu in v izbranobutičnih oblekah . Pirčeva je pa glede oblačenja skromna , ravnoprav za raven zaposlenih na RK !
Se z Musarco kar strinjam,zanima me pa,kdaj bo ta prikoritnica toliko samokritična,da bo tudi zase predlagala kaj podobnega.Bi bilo pošteno do obeh.Na zavod za 400 €.
..in ne uporablja deodorantov...