me zanima kolk ji plačajo za tist poden v oddaji znan obraz......ima svoj glas, naša mala klinika je djurotov presežek, kdo to sploh gleda, take bedarije......bruhhhhhh....
Če pa malo prebiraš medije pa hitro ugotoviš da je največ mahanja z noži in sekirami med ožjim sorodstvom tam v severovzhodni Sloveniji pa skoraj vedno so le kleni slovenceljni, južnjaki zelo redko. Pač Mirko si tipičen slovencelj, ki piše nebuloze.
Mirko, če imaš premajhnega moje sožalje, kolikor je pa meni znano, žene pretepajo predvsem pijanci. Ali jih je več severno ali več s koreninami južno od Kolpe pa zafrustriranci tako veste.
ribička pač...."znana" po marsičem preden je Đurota dobila
ribička sploh igrat ne zna, še najmanj pa take prizore.......,ker sploh niso prepričljivi....bruhhhh...
Baje ima Đuro pravo kito... in je zato ostala z njim.
Se popolnoma strinjam ... ni talentirana igralka, je naucena, slabo naucena ...
Reklama še za en brezvezen film?
me zanima kolk ji plačajo za tist poden v oddaji znan obraz......ima svoj glas, naša mala klinika je djurotov presežek, kdo to sploh gleda, take bedarije......bruhhhhhh....
Uh,i tata bi sine!!!!!
Če pa malo prebiraš medije pa hitro ugotoviš da je največ mahanja z noži in sekirami med ožjim sorodstvom tam v severovzhodni Sloveniji pa skoraj vedno so le kleni slovenceljni, južnjaki zelo redko. Pač Mirko si tipičen slovencelj, ki piše nebuloze.
Če nisi dobro razumel teksta - gre za film. Film. Snemali so film. Tanja Ribič je igralka. V filmu.
Ti Vojteh pa morš bit huda glavca. Za razumevanje članka dobiš 5tko.
po čem znana......???
Ne vem zakaj se silta v kvazi sceno.. aj džurakovuč dobil kazen za porša + arboratum..??
Fijuuuuu. Tem dvema gre pa mal na slabš
ti je to žena povedala?
Mirko, če imaš premajhnega moje sožalje, kolikor je pa meni znano, žene pretepajo predvsem pijanci. Ali jih je več severno ali več s koreninami južno od Kolpe pa zafrustriranci tako veste.
Ah ti Đuro, zakaj si nisi normalne južnjakinje izbral? Ne pa tole....
Delala sta se kot da igrata, vmes jo je pa zares piču!
Ah ti ubogi Đuro, zakaj si nisi eno pošteno žensko raje najdel ?!
Temu se pa reče "predsodki".Tudi veliko Slovencev mlati svoje žene. Kdorkoli to počne je gnoj. Pa naj bo južni, severni ali pa domači.
Pa ni ti on miki rurki.... :-)