Predvsem bi bilo manj nesreč, če bi pešci gledali okoli sebe. Kolikokrat je pešec stopil pred kolo, ker ni pogledal nazaj, ko je stopil na cesto, kolesarsko... Po mojih izkusnjah so pešci slabsi od krav na pašniku. Sem ze imel… ...prikaži več bližnje srečanje z avtomobilom, ampak najbolj sem ga najebal, ko me je s kolesa zbil pešec. Na cesti, ne na pločniku. Toliko o nesrečah, kjer so udeleženi pešci.
Zvok prdenja bi bil najbolj primeren. Sigurno bi se vsi ozirali kdo ga je spustu....
Uzakoniti vleko konzerv z kamenčki za avtomobilom. Ni hudič, da bo pomagalo.
Predvsem bi bilo manj nesreč, če bi pešci gledali okoli sebe. Kolikokrat je pešec stopil pred kolo, ker ni pogledal nazaj, ko je stopil na cesto, kolesarsko... Po mojih izkusnjah so pešci slabsi od krav na pašniku. Sem ze imel… ...prikaži več bližnje srečanje z avtomobilom, ampak najbolj sem ga najebal, ko me je s kolesa zbil pešec. Na cesti, ne na pločniku. Toliko o nesrečah, kjer so udeleženi pešci.
Nova tržna niša za Akrapoviča.
Rešitev so zunanji zvočniki, ki simulirajo zvok motorja...In potem bo mali električni avtek predvajal zvok poršike ali ferrarija :))
Zanimivo "ekološko" - človeku in naravi "prijazno" je v resnici velik potencijal za ekološko in prometno nesrečo . 🤔
To je meni zelo poznano: ko prehitevam vedno opazim, da so me slišali ko nažgem obrate. Z EV, bi že večkrat počilo!
Aja naslednji bo pokal z auspuhom ;-)
Zavarovalnice si kanemo roke!
Ah, pa ta check speller...manejo roke!
jst imam električno kosilinico ki lahko kosim tud ob nedeljah ko gre sosed k maši........je ne slišna