Kako žurnal dovoli tem parim rusofilom, da nabijajo neumnosti pod vsako novico, to se prav vidi da jih je stalno istih 5, ki so pojedli vso pamet tega sveta, kot se jim očitno dozdeva, samo oni so tisti ki kaj vejo, bolano ...
dddd,še en bilko debilko,matr povsod ste v manjšini,le kje so vsi tisti, ki "naj" bi podpirali ukronacije???!!!!, ste v totalni manjšini,pa se lahko na glavo mečeš,no ja s tem bi bil še bolj prizadet!!!
Seveda je niso, ker se je vojna začela že l. 2014 z Majdansko revolucijo, ko so CIA, MI6 in Mosad sprožili revolucijo, odstavitev Janukoviča in streljali ljudi kot zajce, da bi potrdili "oborožen odpor" ljudstva proti vladi. Poišči posnetke, ko… ...prikaži več so ljudi dobesedno usmerjali pred cevi ostrostrelcev. Ni za srčne bolnike.
Ender. Za razliko od tebe, ne nasedam populistični propagandi in leporečju.., večjo vrednost dam dejanjem. Je pa lepo, da omenjaš zakon privlačnosti, ter svojo oddanost putinizmu. Res je, enako z enakim ali isto prepozna sebi enako. Žal sebe ne vidiš… ...prikaži več v mentalnem sklopu zmedenega Putina.
Torej si se našel v krogu Enderjevega "razumevanja". Namreč vsi, ki nasprotujejo putinizmu, so označeni kot janšisti!! Ste pa komendijanti, to pa priznam.
Kako žurnal dovoli tem parim rusofilom, da nabijajo neumnosti pod vsako novico, to se prav vidi da jih je stalno istih 5, ki so pojedli vso pamet tega sveta, kot se jim očitno dozdeva, samo oni so tisti ki kaj vejo, bolano ...
Bolan in slep si ti, ker ti je kevder na Trstenjakovi pustil posledice!
Ma ti maš en kevder u glavi bolnik
d(rek)x4 dd, navaden socialni pojebek si in to boš tudi cel živlenje ostal!!
Jah, gnoj kot si ti pač nima niti celice s katero bi razmišljal, zato za njega razmišljajo ruske svinje
"Par Rusofilov"... pa imate Ukro-fašisti najmanj podpore na VSEH forumih v SLOVENIJI :) :) :)
dddd,še en bilko debilko,matr povsod ste v manjšini,le kje so vsi tisti, ki "naj" bi podpirali ukronacije???!!!!, ste v totalni manjšini,pa se lahko na glavo mečeš,no ja s tem bi bil še bolj prizadet!!!
delavec 93. Prav to sem hotel napisati! ++++++++++++++
Sami rusofilski imbecili
Plačani rusofilski fanatiki so se zopet najedli norih gob !
Nisem vedel, da zna biti putler tudi humorist : "MI nismo začeli tako imenovane vojne v Ukrajini!"
Seveda je niso, ker se je vojna začela že l. 2014 z Majdansko revolucijo, ko so CIA, MI6 in Mosad sprožili revolucijo, odstavitev Janukoviča in streljali ljudi kot zajce, da bi potrdili "oborožen odpor" ljudstva proti vladi. Poišči posnetke, ko… ...prikaži več so ljudi dobesedno usmerjali pred cevi ostrostrelcev. Ni za srčne bolnike.
Dare, vojna se je začela že zdavnaj, najmanj pa tistega leta, ko so Rusi izvedli gladomor nad Ukrajino ! Poišči podatke v zgodovini !
Jaz tudi ne, gre za prvovrstnega cinika, ki presega samega sebe!
Seveda ja.., Ubožec, vsi te napadajo, edino ti zagovarjaš mir in harmonijo. Težka psihoza, ni kaj.
Pač očitno mentalno bolan človek, ki ne ve več kaj govori.
Troli imajo itak rajši komedijanda Zelenkota. Velik vodja kot naš grbavec Ivek. Enaki enakim ugajajo in se smešijo..
Ender3, stokrat bolje komedijant, kot pa morilec Ukrajincev in lastnega naroda, kot je morilski Putler.
Bilko Debilko ne more iz svoje kože in se ponavlja kot stara plošča!!!
Ender. Za razliko od tebe, ne nasedam populistični propagandi in leporečju.., večjo vrednost dam dejanjem. Je pa lepo, da omenjaš zakon privlačnosti, ter svojo oddanost putinizmu. Res je, enako z enakim ali isto prepozna sebi enako. Žal sebe ne vidiš… ...prikaži več v mentalnem sklopu zmedenega Putina.
Žal ste večina,ki podpirate ukronacije mentalno nesposobni logičnega razmišljanja!!!
Torej si se našel v krogu Enderjevega "razumevanja". Namreč vsi, ki nasprotujejo putinizmu, so označeni kot janšisti!! Ste pa komendijanti, to pa priznam.