Slovenija
47 ogledov

Prvi val beguncev na slovenski meji že prihodnji teden

Komentarjev 61
Popularni
  • Popularni
  • Najstarejši
  • Najnovejši
Pokaži odgovore
  • Zorzul 23:11 24.avgust 2015.

Toliko dalec je prislo,da zaradi nesposobne politike vse prodam in se odselim z druzino v zujino.Pogreb s fanfarami,Pozornost se preeusmerja na Erjavca,hocejo ga odmaknit,ker je blokiral prodajo Zavarovalnice Triglav.POGREB S FANFARAMI

• romy 15:24 24.avgust 2015.

hudič bo...Slovenija ne bo nikdar več prijetna za nas Slovence,žal

• Izudin 16:25 24.avgust 2015.

Ne razumem, zakaj takšen naval ravno v Evropo?! Po kilometrih so jim veliko bližje z nafto in plinom bogate države, kot so Savdska Arabija, Jordanija, Iran, Emirati itn. Pa še kulturno so si bližje.

• Tupamaros 07:23 25.avgust 2015.

Dobro, prišli bodo in temu se ne bo moč izogniti, Bolj kot to, me skrbi ker država nima strategije kako in kaj. Med njimi je sigurno kar nekaj izobraženih in tudi za zahtevna dela sposobnih. To so mladi ljudje, ki ...prikaži veči bi radi delali. Prepričan sem, da so med njimi tudi premožni, ki lahko odprejo podjetje in zaposlijo, tudi kot pogoj, kakšnega Slovenca. Apriori brez selekcije sprejemanja zavračati vse po vrsti in tlačiti v en koš ni produktivno. Sedaj lahko do kvote še izbiramo tiste, ki bi se asimilirali.

• JohnSmith30699 09:04 25.avgust 2015.

Ta ko je! Vi kar pridite vas bodo lokalni kristijani lepo sprejeli...LOL

• mib 09:05 25.avgust 2015.

Ne, to se resnično ne bo dobro končalo... Se spomnite tistih zemljevidov, ki so krožili po netu, o novi razdelitvi sveta? No pa smo tu...,

• mirror 16:20 24.avgust 2015.

copy-pasteVeliko srečo ima slovenski narod, da ga od 1945 vodi daljnovidna stranka »naših«, ki je že dolgo nazaj predvidevala prihod muslimanskih plemen v Evropo. Komunistični intelektualci namenoma niso hoteli napraviti iz Slovenije malo Švico in zato jim mora biti ...prikaži več ljudstvo neizmerno hvaležno. Si predstavljajte agonijo malega naroda, če bi ga preplavili maloazijski begunci. Tako pa bomo za te begunce le tranzicijska država, ker si bodo begunci na vse kriplje prizadevali za prodor na sever in zahod Evrope, kjer so gnili kapitalisti svojim ljudem ustvarili previsok življenjski standard in to se jim bo sedaj krepko maščevalo. Danes grem k maši, prižgal veliko svečo in molil za zdravje naših rdečih daljnovidnih mislecev.

• Presvetli 16:50 24.avgust 2015.

Zakaj ne napišete ničesar o boleznih katere prenašajo in kako bežijo iz bolnic,kjer jih zdavijo.Nič o tem,samo nabijanje kako jih ostali nočemo sprejet. Ne nočemo jih,ker jih nismo od tam mi nagnali in tudi skrbet nemoremo za njih. Z njimi ...prikaži veči bodo samo veliki problemi vsepovsod,samo,da se počasi ustalijo. Še eno vprašanje za vas pametnjakoviče,kateri jih zagovarjate!? Povejte mi,kje bodo ostali,ko bodo evropske velesile zaprle vrata? Vsak dan pride na evropska tla več kot 2000 beguncev. Se vam sploh svita kaj se pripravlja s tem na balkanu??? Posebej ,ker je veliko sprtih strani,bo to raj za nemire velikih razsežnosti.Vsi na veliko pametujejo kako je potrebno begunce sprejeti. Vendar pametujejo politiki na državni ravni,kadar pa pride na krajevno raven kakor pri STROJANIH pa je bila vsesplošen revolt politikov!!!! Licemerji eni vi boste pamet solili drugim pa samo za svojo korist gledali.

• francl12 17:57 24.avgust 2015.

Zakaj, zato ker se je pričel napad islama na Evropo. Ta napad je planiran če stoletja...Pa upam da še velja svoboda govora in da komentar ostane. LP

• jakec1575 18:32 24.avgust 2015.

tu pa se strinjam, gre za ekonomske migrante, ki so ponosni in bi radi delali. Resnicno ne razumem zakaj se ne borijo za svojo domovino.Turcija je velik država in ima tudi gospodarsko rast. Zakaj se niso ustavili tam in zaceli ...prikaži več delati? Se pa vprasam, kje so zdaj tisti, ki venomer jokajo, da slovenija ni prepoznavna. To je sedaj aboslutna prednost. Se manj bi morala biti znana. Če nihce ne ve kdo si in koliko imas te tudi ropali ne bodo.

• zkvazdjkrregistracijozahtevate 21:22 24.avgust 2015.

Prihajajo iz držav kjer je populacija na splošno mnogo bolj mlada saj je pričakovana doba življenja tam precej krajša. Glede na to kako naši politiki tako radi jamrajo glede nevzdržnosti pokojninske blagajne zaradi demografije, bi moral še toliko bolj se ...prikaži veče potrudit da bi begunce zadržal v državi in jim dal delo. S tem bomo pomagali tudi pokojninski blagajni. Če je res demografija tista ki je problem. Če ni to slučajno neki druzga: https://en.wikipedia.org/wiki/Welfare_state#/media/File:Social_expenditure_as_percentage_of_GDP_OECD_2013.svg npr to da naša država namenja Recimo da naša država za socialne zadeve nameni samo med 20-25% BDP-ja, medtem ko večina Evrope nameni vsaj 5% več. To je ogromna razlika upoštevajoč da se pri vojski dogovarja o povečanju za par % BDP-ja. Zanimivo da se torej iste logike ne uporabi tudi pri sociali..torej procentne BDP logike. Le komu to ni v interesu?

• punca05 07:48 25.avgust 2015.

ne nakladajte...ne kažite otrok, ki jih je praktično nič v množici mladih fantov, ki naj bi se borili za svojo državo, za svoj obstoj, pa bežijo in nemočne ženske in otroke puščajo na milost in nemilost v svoji državi. Naslednja ...prikaži več stvar pa je- kroži video posnetek, kako ti ljudje zavračajo pomoč. Lahko jim pomagamo, lahko jim nudimo ZAČASNO bivališče, vendar - ZA KOLIKO ČASA. V svoji državi imajo prostor, način življenja, svojo kulturo....gredo tja, kjer ne poznajo sistema in hoteli bodo vsiljevati svojega. Niso to mačje solze, oprostite in razmislite ter ne zavajajte slovenskega in tujega naroda

• alibaba 16:16 26.avgust 2015.

Ta seznam je število azilantov na 1mil. prebivalcev.Pa samo Nemčija stoka ,kako težko ji je. 8,365 Sweden4,337 Hungary3,282 Austria3,168 Malta2,890 Switzerland2,605 Denmark2,562 Norway2,513 Germany2,043 Luxembourg2,016 Belgium1,999 Cyprus1,539 ...prikaži več Bulgaria1,454 Netherlands1,060 Italy972 France859 Greece662 Finland517 Iceland494 United Kingdom

• mokmelk 20:12 22.september 2015.

Tu smo tudi Slovenci, ki bi radi delali, pa nimamo kaj. In ne iščem enega tujca, da bo odprl podjetje in bogatel, jaz pa naj gledam, kako gre vse mimo mene. Ne hvala. Najprej poskrbite za lastne ljudi, ki so ...prikaži več na robu revščine, potem pa se pojdite rešitelje planeta !!

• TOLAR 16:26 24.avgust 2015.

Vsi Begunci v ZDA

• dragec 16:27 24.avgust 2015.

Uredništvo žurnala, ko dajete informacije, bodite tudi pripravljeni na SLO nacionaliste in ksenofobike. Jaz se moram boriti s temi idioti????

• francl12 17:55 24.avgust 2015.

več kot ++++++.... ti žal ne morem dati. Če kaj napišem pa mi itak izbrišejo. Očitno pričakujejo, da moram biti tiho in strpen, medtem ko nas "OKUPIRAJO". Očitno je nas pravih Slovencev ostalo zelo malo.Upam, da bo ta komentar ostal, pa lep pozdrav!

• jakec1575 18:15 24.avgust 2015.

Ker alaviti izgubljajo ozemlja, se je zacel seliti njihov srednji razred. Ti prebezniki so tudi visje izobrazeni in znajo tekoce anglesko. Ker se situacija se dolgo ne bo uredila so verjetno trajna migracija. Vsi se bojijo, da bodo vzeli sluzbe?? ...prikaži več Oni govorijo, da ne bodo vzeli sluzbe. V ekonomiji je treba delati delovna mesta. Mislim, da bodo prej zapolnili marsikatero vrzel in ustvarili se kaksno delovno mesto. Sam sicer ne verjamem v multi kulti, kar sem videl po evropi. Preprosto ne deluje. Ker tradicionalnost vedno povozi modernost. In ker je Evropa sicer malo tradicionalna predvsem pa moderna, se bo zgodila mešanica integracije islamske tradicije. Za ene obogatitev za druge madez na kulturni zgodovini. stvar percepcije. Vsekakor je treba socloveku v stiski pomagati.

• valerijakregar 21:55 24.avgust 2015.

napisala sem :to niso prebežniki pred strahotami vojne, sicer bi se ustavili v prvi mirni državi, blizu svoje !so ekonomski migranti !pred dnevi smo lahko slišali izjavo enega teh prebežnikov : tu nam dajejo le hrano ! ...prikaži več! dajte nam delo !uboga evropa, kaj te čaka !p.s :to je bil moj sovražni govor !

• Zorzul 23:05 24.avgust 2015.

Ni nam pomoci.Avstrija bo zaprla mejo in ko bodo enkrat pri nas ne bodo mogli nikamor vec.Ce enega spustimo notri je po nas.Tega fdv jevca je pa treba pocasi ze ustisat,ker pocasi ze prevec se..e in pametuje

• Komentirajte

Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.