Rusofilski vohuni so očitno na steroidih. Še v zadnjih zdihljajih bodo pisali neumnosti , čaka jih itak pregon in še z zadnjimi močmi pišejo neumnosti !
Pomor se je zgodil na predvečer židovskega praznika in večina ubitih je židov. Isis, Palestina, Hamas, Hesbolah, Ukrajina, Jemen. Ameri so opozorili Ruse in tudi svoje državljane, da bo prišlo do masovke. Kdo koga, to zdaj je vprašanje?
Jebemti, je pa CIA res sposobna, da je superiorna FSB ne premaga na lastnem dvorišču...
Crkni Ukrofil.
Nisem vedel, da sem! Vsak dan nekaj novega...
In vsak dan @kmodri_ pod drugim imenom..Naivno deluješ...
Ender3, javi mi, kdo me posnema! >Hvala!
CIA JE NASTAVILA TUD PUTINA.......CIA JE PUTIN PA TO :d
slauk22, tako se bo Putler zagovarjal pred Haaškim sodiščem za vojne zločine in proti človečnosti!
Kmodri_ boste imeli kletni sektaši lasten tribunal v Hagu. Bo Matoz glavni tožilec sedaj, ko nima več toliko dela..
Ender3, prikletnih niso moj milje! Si se hudo zmotil! No, pa kaj bi pričakoval od hišnika...
Rusofilski vohuni so očitno na steroidih. Še v zadnjih zdihljajih bodo pisali neumnosti , čaka jih itak pregon in še z zadnjimi močmi pišejo neumnosti !
Kaj je s tabo dečko igraš vlogo rusofoba. Tako mlad pa že žrtev fobije. To ni več maloumje to meji na bolezen..
Zakaj Rusi jočejo? Saj so njihovi dragi padli za Putlerja! Od veselja, a ne, pol pa ga res ne podpirajo...
Glavno je, da ti podpiraš svojega bolanega voditelja !
Ender3, ne podpiram Sloweniche pacienta! Spet ena mimo!
Kmodri, z endrekom3 se ne obremenjevat, ker je obseden z JJ, saj vidiš, da ga omenja v vsakem komentarju, najbolj maloumen trol vseh kletnih trolov.
V bistvu je Putler navdušen nad pokolom, saj bo sedaj represijo upravičeval, glejte kaj so nam storili...no je storil kar on sam, kot naročnik...
Z vsakim svojim komentarjem si večji debil.
Večji od tebe res ne morem biti!
Kmodri_ o tem bomo govorili tisti, ki beremo tvoje nebuloze in ne tisti, ki te plačujejo..Debilno početje je, moj skromen komentar..
Ender3 ne sodi po sebi!
Mark, ampak tebi pa ne seže do gležnejv v debilizmu 🤣🤣🤣🤣🖕🖕
Dddd👎 kaj misliš, da tvoje pobalinstvo veliko šteje. ?
Več kot tvoje sdsovsko nabijanje, JJ lover
dddd,retard in lover Putina ahahahahaha!!!
Pantanzl, ruSSki pede.rast, putlerjev ritolizec zadrogirani
Ruska teroristična golazen se spreneveda, da so vse dugi krivi…klasika komunistične blaznosti! Enako kot pri nas!
Pomor se je zgodil na predvečer židovskega praznika in večina ubitih je židov. Isis, Palestina, Hamas, Hesbolah, Ukrajina, Jemen. Ameri so opozorili Ruse in tudi svoje državljane, da bo prišlo do masovke. Kdo koga, to zdaj je vprašanje?