Slovenija
19 ogledov

Prvi je bil Ajnur

Komentarjev 24
Popularni
  • Popularni
  • Najstarejši
  • Najnovejši
Pokaži odgovore
  • zic 16:35 01.januar 2013.

zato, da se takoj vidi kako zaplankan je slovenski narod...SRAMOTA!!!

• drmr1980 21:31 01.januar 2013.

Prvi v Ljubljani pa je bil Amar.Alah je velik v Ljubljani! Zdaj bo lahko Zlatko spet sviral v Fužinah z novo Slovensko himno.Bravo Slovenci, kako odprt narod ste... čez dvajset let boste lahko samo še prava muslimanska imena ...prikaži več dajali novorojenčkom.

• dragec 08:21 02.januar 2013.

V novem 2013 letu si želim, da tu ti bosančerosi pofukajo ženo in, da ti rodi sina Amira.

• mph 12:19 02.januar 2013.

V Izoli je vsaj letos Laura, kako pa lani pa tukaj: http://www.primorska.info/novice/20542/obisk_novorojenckov_v_izolski_porodnisniciPa me sploh ne motijo imena kot imena ali drugi narodi kot drugi narodi, zaradi mene so lahko George, John, Abdul, ... dokler se ONI prilagajajo ...prikaži več okolju kamor pridejo, ne pa OBRATNO. S takim tempom bo kmalu Ljubljana preimenovana v Ljubljanastan. In proti temu sem proti na celi črti. In to ni prav nobena nestrpnost. Živi in pusti živeti, problem nekateih narodov in religij je ta, da hočejo, da bi cel svet klečal pred njihovim bogom in delajo na temu intenzivno.

• Komentirajte

Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.