Too, če pa dasta še "live" prenos na facebook, poročne noči, bom pa sploh zadovoljen. Mislim na prvo sliko. Spodnja slika pa naj te zadeve opravljata na skrivaj, če jih že morata.
Ne bodo jih mogli posvojiti v Sloveniji, kloaki Evrope ;) Ampak kdo pa sploh še posvoji otroka v Sloveniji? Drugače ima pa v Sloveniji že kar nekaj istospolnih parov otroke in ne vem, zakaj nekatere to tako moti?
jakec1575 a ti mogoče izpustiš kakšno priložnost za agitprop? Očitno ti marsičesa ne razumeš. V demokraciji so dovoljena izražanja mnenj, tebi pa bolj leži enoumje.
Seveda je v reduu, ko se poročita On in Ona. Tudi se mi ne zdi hudo, če skupnost registrirata Ona in Ona; ne vidim in ne slišim pa rad o registraciji On in On.
Too, če pa dasta še "live" prenos na facebook, poročne noči, bom pa sploh zadovoljen. Mislim na prvo sliko. Spodnja slika pa naj te zadeve opravljata na skrivaj, če jih že morata.
IMajo se radi. Kako lepo? Shame on you RKC, ki nočeš, da bi se vsi ljudje imeli radi, shame on you.
Naj se poroči kdo se ima rad!! Me sploh ne moti glavno,da ne bodo mogli posvojiti otrok!!
Ne bodo jih mogli posvojiti v Sloveniji, kloaki Evrope ;) Ampak kdo pa sploh še posvoji otroka v Sloveniji? Drugače ima pa v Sloveniji že kar nekaj istospolnih parov otroke in ne vem, zakaj nekatere to tako moti?
Ker niso dobili dovolj ljubezni v otrostvu in drugim ne privoscijo druzinske srece.
Ni še popolna izenačitev, ampak korak v pravo smer!
Saj jih je sram, verjemi.
Te vzburjajo take reči?
Cerkveni so res posebni. Od vedno.
Precej njih.
Nevesta je bila lepa kot Urška .
Podpiram tvojo idejo, da bi morala biti zakonska zveza ljudi, ki se imajo radi in nič omejena na dva. Dva je število, ki ga je vsilila RKC.
Ponavadi je tako. Poleg tega tudi slaba izobrazba primore k nevednosti.
nas vodijo*
jakec1575 a ti mogoče izpustiš kakšno priložnost za agitprop? Očitno ti marsičesa ne razumeš. V demokraciji so dovoljena izražanja mnenj, tebi pa bolj leži enoumje.
Globoka RKC logika. Poleg ostalih bedarij, ki se vlečejo že 2000 let.
Brišejo fašistične izjave, očitno.
To kar je zgoraj napisano pa je logika pokvarjencev!
Seveda je v reduu, ko se poročita On in Ona. Tudi se mi ne zdi hudo, če skupnost registrirata Ona in Ona; ne vidim in ne slišim pa rad o registraciji On in On.
To nej nič narobe. Praf je tak naj se le lubijo.