Klatite neumnosti,tega še zdaleč ni konec,višje sodišče potem vrhovno na koncu pa Strasburg.Tam ga bodo oprostili in mi idijoti(davkoplačevalci)bomo to odškodnino lepo plačali v miljonih.In Janezek se bo smejal.
Vili Manili - upam da se ti bo v tvojem življenju kdaj vrnila taka situacija 3 x neznao pa obsodba . pa bi res rad takrat videl tvoj obraz , ko boš ostal sam ,samcat v sranju.
Pomembno je, da v nadaljevanju do pravnomočne sodbe pride prava resnica na dan. Samo če primerjamo primer z Makoterjeva, ki ni bila obsojena samo zato, ker je en grafolog čist mal posumil, da mogoče pa to le ni njena pisava,… ...prikaži več potem so ti dokazi nični v primerjavi s tistimi, ki so bremenili njo.
abvgdV Sloveniji ti žal ni potrebno bit odvetnik/tožilec, da poznaš vsebino sodnih spisov... Vse je bilo napisano v medijih in nikoli se ni omenjalo niti enega dokaza ali pričanja, ki bi osebno obremenila Janeza Janšo. Žal.Kaj… ...prikaži več so pa želeli izločiti mi pa ti povej. Očitno nekaj veš o tem.
Ni umrla pravna država, umrli so kriminalci, tajkuni in orožarski svatje.
Si pa res pravi bumbar!
Se ti vidi, da si iz belogardističe familije, ker tako podpiraš firerčka.
Še vedno mi nobeden od nasportnikov Janše ni postregel z dokazi, ki ga obremenjujejo. Samo meketate eno in isto...
EnBralec, kdo ti je dal svobodo? Belogardist ali Partizan.Prisrgel si Firerju, vendar je šel pogobe,
Vprašaj tožilca, pa ti jih bo.
hahaha se mi je zdelo, da ne bo šlo...
Klatite neumnosti,tega še zdaleč ni konec,višje sodišče potem vrhovno na koncu pa Strasburg.Tam ga bodo oprostili in mi idijoti(davkoplačevalci)bomo to odškodnino lepo plačali v miljonih.In Janezek se bo smejal.
Vili Manili - upam da se ti bo v tvojem življenju kdaj vrnila taka situacija 3 x neznao pa obsodba . pa bi res rad takrat videl tvoj obraz , ko boš ostal sam ,samcat v sranju.
Pomembno je, da v nadaljevanju do pravnomočne sodbe pride prava resnica na dan. Samo če primerjamo primer z Makoterjeva, ki ni bila obsojena samo zato, ker je en grafolog čist mal posumil, da mogoče pa to le ni njena pisava,… ...prikaži več potem so ti dokazi nični v primerjavi s tistimi, ki so bremenili njo.
abvgdV Sloveniji ti žal ni potrebno bit odvetnik/tožilec, da poznaš vsebino sodnih spisov... Vse je bilo napisano v medijih in nikoli se ni omenjalo niti enega dokaza ali pričanja, ki bi osebno obremenila Janeza Janšo. Žal.Kaj… ...prikaži več so pa želeli izločiti mi pa ti povej. Očitno nekaj veš o tem.
Vili Manili tudi sam te prosim, da navedeš vsaj en obremenilen dokaz, ne pa da meketaš kar so ti povedali pastirji.
SODNICA ČESTITAMO !!!!!!!!!! NAJ ŽIVI PRAVIČNOST !
TO,TO,TO,TO,TOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO,BRAVO,JUHUHU TO,TOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO
odpiram šampanjec, naslednjega odprem ko bo zaprt.
20 let
Ta sodnica je imela več jajc kot JJ in njegovi histerični sledilci skupaj. Je pa res naredila napako, ker mu je "dodelila" samo dve leti. Škoda.
Pa daj objavi že enkrat to ime in priimek....no bo kaj ?
...kaj pa Finland?
Crko , da bog da, da crko !