Sa iztoka pripeljani admini na 24 kur pa kar brisejo komentarje ki jim ne prinasajo €€€. Te pa tudi kar banajo za nedolocen cas ce niso njihoV. Pa se kar ne propade tale propalica.
Čudno, da niso tako zavzeto protestirali, ko se je kupovala maketa za drugi tir? Sicer pa idealna prilika, da se začne postopek selitve glavnega mesta. Ne moreš tega imeti med takimi huligani.
shizofrenik@janez, vse bo še dobro. trenutno preživljaš težke trenutke. na začetku sem pomislil, da zlorabljaš alkohol, sedaj pa si me prepričal , da imaš zdravstvene težave. za tvoje težave ni rešitve, mogoče bi pomagalo da splezeš na daljnovod in se… ...prikaži več priklopiš- ampak daj ponoči, da nam ne bo zmanjkalo elektrike čez dan. Vidim, da si se v umobolnici spoprijateljil s petimi pacienti, ki ti dajejo pluse.
V Sloveniji je potrebno zaprti sodišča in ostale ustanove!! Slovenski levičarji so se vrnili v srednji vek!! Zakaj plačevati demokratične organe pregona,če pa imamo ulico!! Ni potrebno drugega kot nahujskati rajo pa že lahko živiš na tuj račun in nemoteno kradeš!!
shizofrenik@janez, vse bo še dobro. trenutno preživljaš težke trenutke. na začetku sem pomislil, da zlorabljaš alkohol, sedaj pa si me prepričal , da imaš zdravstvene težave. za tvoje težave ni rešitve, mogoče bi pomagalo da splezeš na daljnovod in se… ...prikaži več priklopiš- ampak daj ponoči, da nam ne bo zmanjkalo elektrike čez dan.
Sa iztoka pripeljani admini na 24 kur pa kar brisejo komentarje ki jim ne prinasajo €€€. Te pa tudi kar banajo za nedolocen cas ce niso njihoV. Pa se kar ne propade tale propalica.
Čudno, da niso tako zavzeto protestirali, ko se je kupovala maketa za drugi tir? Sicer pa idealna prilika, da se začne postopek selitve glavnega mesta. Ne moreš tega imeti med takimi huligani.
Se komu zdi kaksen obraz podoben normalnemu zahodnemu cloveku na teh 20. slikah ?
Na takih protestih lahko stakneš kakšno kurbo na kolesu,zato se jih ne bom udeležil.
Namesto, da zapravljate čas na kolesih, pejte raje pomagat kmetom, da boste imeli kaj za jest. Solata in krompir ne rasteta v trgovini.
s bicikli bi radi zrusli vlado???tudi ce jim bo to uspelo to ne spremeni enega dejstva...da so cepci na biciklih
Je napisal cepec v naslanjaču ;)
cepec te je naredo tebe popokatopeti...in to kar na naslanjacu😆😆😆
Cepec je tokratno ljubkovalno za revcke.
so podobne ovce kot jih je imel Miloševič ! Samo še sendviče prinese Šarec !
pravzaprav jim je sendviče kupila kar vlada, ki je brezdelnežem preradodarno razdelila denar!
Ti si ovčka z Janšatove trol farme.
Ne maram Janše , ne maram Šarca , vidim pa ,da so rdeći Kučanovi , le navidezno sestopili iz oblasti !
Vsakemu udeležencu protesta kazen bi dal 400eur kazni pol naj pa kar protestirajo, bi jih kmalu minil. Ha, ha
Tebi pa metek v glavo prasec
Janez si koncal solanje ze v prvem nadstropju kot vsi levi bolseviki ?
Najbrz po hitrem postopku u ime naroda ane sekret partizanski
Protest je ustavna pravica. Boš sebi napisal kazen?
shizofrenik@janez, vse bo še dobro. trenutno preživljaš težke trenutke. na začetku sem pomislil, da zlorabljaš alkohol, sedaj pa si me prepričal , da imaš zdravstvene težave. za tvoje težave ni rešitve, mogoče bi pomagalo da splezeš na daljnovod in se… ...prikaži več priklopiš- ampak daj ponoči, da nam ne bo zmanjkalo elektrike čez dan. Vidim, da si se v umobolnici spoprijateljil s petimi pacienti, ki ti dajejo pluse.
Vsakemu udeležencu bi dal 400eur kazni, pol naj pa kar protestirajo, bi jih kmalu minilo. Ha, ha
teslo zabito.......
V Sloveniji je potrebno zaprti sodišča in ostale ustanove!! Slovenski levičarji so se vrnili v srednji vek!! Zakaj plačevati demokratične organe pregona,če pa imamo ulico!! Ni potrebno drugega kot nahujskati rajo pa že lahko živiš na tuj račun in nemoteno kradeš!!
Petokolonjaši
To fašistično vlado je treba tskoj odstranit !!!Pivcevi priskledniki po kol v pizdo !!!Poči vaška po na kol.Jasevca pa za zid pa kuglo v čelo.
Parazit.
shizofrenik@janez, vse bo še dobro. trenutno preživljaš težke trenutke. na začetku sem pomislil, da zlorabljaš alkohol, sedaj pa si me prepričal , da imaš zdravstvene težave. za tvoje težave ni rešitve, mogoče bi pomagalo da splezeš na daljnovod in se… ...prikaži več priklopiš- ampak daj ponoči, da nam ne bo zmanjkalo elektrike čez dan.
Ovce na kolesih. Vlada pa dela naprej.
A je že vlada padla ? Samo vprašam ? LOOL
Seveda je pod komando pogrošnega zabavljača padla.
007 pajaco se kaj se dogaja ne ves in sprasujes tu neumnosti ,pojdi spet pod rdec kamen gniti in tam ostani