teli portali so eni res poden, pa jset ne me kaj se folk ukvarja s tem facbukom. ..sam solata krama, ma bejš to je noro ... ve ratumem pa kako ta tako poižanje, pevka, ... jest ne kaj je zdej tole
Tudi deček iz Trbovelj je bil presenečen, ker je mislil, da mu je Z.Zidane podpisal žogo. Žal je ugotovil, da je to samo maršal Twitto, ki je mislil, da ima v roki globus sveta in ne nogometno žogo.
Želim ti hitro okrevanje! Idiotu, ki je dal naslov članka pa več zdrave pameti!
sama se je tako imenovala , ko je uredništvu poslala slike in obvestilo o bolezni !
teli portali so eni res poden, pa jset ne me kaj se folk ukvarja s tem facbukom. ..sam solata krama, ma bejš to je noro ... ve ratumem pa kako ta tako poižanje, pevka, ... jest ne kaj je zdej tole
C.R. avtor prsipevka, kak te ni sram, prokleti produkt neuspelega splava. CRKNI v mukah nacistična Mengele svinja.
Ob pogledu na sliko, sem sprva pomislil na Violeto Tomić, pa je le njena sestra
Tudi deček iz Trbovelj je bil presenečen, ker je mislil, da mu je Z.Zidane podpisal žogo. Žal je ugotovil, da je to samo maršal Twitto, ki je mislil, da ima v roki globus sveta in ne nogometno žogo.
Vedno znova sem negativno presenečen kako so ljudje lahko zlobni in kako upletajo s svojim strupenim jezikom.