Magazin
206320 ogledov

"Prodana svinja in plagiatorska kuzla je dobila svoje"

Komentarjev 58
Popularni
  • Popularni
  • Najstarejši
  • Najnovejši
Pokaži odgovore
  • simon30 15:12 02.oktober 2021.

Želim ti hitro okrevanje! Idiotu, ki je dal naslov članka pa več zdrave pameti!

• marsal22 20:10 02.oktober 2021.

sama se je tako imenovala , ko je uredništvu poslala slike in obvestilo o bolezni !

• eminenca 20:47 02.oktober 2021.

teli portali so eni res poden, pa jset ne me kaj se folk ukvarja s tem facbukom. ..sam solata krama, ma bejš to je noro ... ve ratumem pa kako ta tako poižanje, pevka, ... jest ne kaj je zdej tole

• Pureblood 21:34 02.oktober 2021.

C.R. avtor prsipevka, kak te ni sram, prokleti produkt neuspelega splava. CRKNI v mukah nacistična Mengele svinja.

• Dusan12 14:57 02.oktober 2021.

Ob pogledu na sliko, sem sprva pomislil na Violeto Tomić, pa je le njena sestra

• Ender3 16:42 02.oktober 2021.

Tudi deček iz Trbovelj je bil presenečen, ker je mislil, da mu je Z.Zidane podpisal žogo. Žal je ugotovil, da je to samo maršal Twitto, ki je mislil, da ima v roki globus sveta in ne nogometno žogo.

• borut08 17:58 02.oktober 2021.

Vedno znova sem negativno presenečen kako so ljudje lahko zlobni in kako upletajo s svojim strupenim jezikom.

• Komentirajte

Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.