Slovenija
4999 ogledov

Presenečenje, bolj se splača biti zaposlen kot pa normiranec

Komentarjev 6
Popularni
  • Popularni
  • Najstarejši
  • Najnovejši
Pokaži odgovore
  • atamama 06:54 25.november 2024.

Na kratko. Plačati čimanj državi in ko greš v penzijo vpiti kako je nizka. Vplačevati v sklad OZS, ki potem propade in spet vpiti in zahtevati da rešuje te riti država ki so jo celo življenje goljufali.

NickMason 07:23 25.november 2024.

Kup znancev so tako govorili,zdaj rabim denar ,ne pa potem ko bom v penziji,zdaj so stari za v penzijo niti pomislit ne sme da gre v penzijo,sam je kripelj postal in težko dela,drugega pa plačat ne more,nabral si ni pa ...prikaži več nobenega denarja,ker je delal za minimalca že tako in tako in potem tisti ki ima pridno in ljubečo ženo,ga v bistvu ona vzdržuje.Tako je če si S.P.

• Burja 09:16 25.november 2024.

Da ne govorimo koliko je takih, ki nakazujejo minimalno plačo, ostalo pa na roke. Nakar uveljavljajo razne olajšave itd. Iz tega vidika podpiram digitalno valuto, da se vidi prava globina prevar in zavajanj.

NickMason 09:31 25.november 2024.

Burja,jebeš digitalnost ,zanimivo je pa ,da je največ na roke plačil od policajev,neverjetno kako so policaji pošteni ha ha ha,kot trgovec so me stalno nekaj prosili ,kolegi ki so vodovodarji in podobno isto pravijo.Jaz pravim samo to ,opraviči svoje imetje ...prikaži več ,če te obišče davčna ,ne pa da so izgovori ,če nimaš računa pa avtomatsko v primerjavo dat in če preseže pa sledi izterjatev.Skratka red mora bit,ampak mora biti tudi zaupanje.

• rd2dmk2 10:08 25.november 2024.

eh ja izračuni . torej delavec dobi 1700€ za malico. e kaj pa če ima firma malico ? in ne dobi tega denarja malica pa ruski sendvič? in nadomestilo za prevoz ? sem šel na razgovor v LJ. prevoz plačamo ...prikaži večo do 20 km, kar je več nas ne briga. in strošek avta da se voziš na šiht ? po drugi strani pa s.p. ima lahko za vozilo za službene prevoze v najemu. zdej pa prašte unga financ stručkuta kako to izgleda. sicer pa pejte npr delat v Iskro pa me zanima kolk let boste rabl da boste dobil 28000€

• h4ck3r 07:35 25.november 2024.

Vsa lepota in beda tistih nekaj tisoč normirancev. Koot že 1000x povedano, potrebujemo predmet finančnega izobraževanja že v OŠ, ker ljudje so v tej smeri popolni i.... Kdo pri zdravi pameti odpre S.P. in gre delat za enega samega "delodajalca" ...prikaži več no naročnika po njihovem? S.P.-ji so za podjetnike in ne za zaposlene pa kakorkoli obrneš. Vse ostalo je izkoriščanje in nobena prednost.

• Komentirajte

Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.