To je prihodnost Slovenije. Kriptovalute in galifax. Zakaj bi se matrali za trakovi in na njivah ter gozdovih, če se ne splača? Ne splača se pošteno delati, milijoni migrantov noče delati ampak žrejo še tisto, kar smo pridelali zase. Sprašujem… ...prikaži več vse komunajzar levajzarje, koliko časa mislijo, da bo ta civilizacija še laufala? Ker to je njihovo maslo.
Aja, so bli desnajzarji fašajzarji od zadnjih 30 in nekaj let 7 let na ablasti (brez Demosa, ki je bil politično precej raznoroden). In? Rezultat njihove vladavine? Pogodbe z 20-kratnimi odpravninami svojim lakajem, da jim bo mehko postlano, ko bodo… ...prikaži večdo po zamenjavi oblasti dobili nogo. A ti še ni jasno, da so SLO zjebale vse vlade doslej? Vsaka svoj del?
Zahtevam opravičilo novinarja, ker žali mojo državo in moj čut za estetiko. To niso naše in niso mišice. Če se novinar čuti njihov in so mu take všeč je to njegova lastna izbira naj izvoli ampak naj nas ne nagovarja… ...prikaži več s takšnimi nebulozami.
Očitno gre za celo družino kriminalcev, ki so posel vodili že dolgo. Mladi sta furali, pakete je naložil nekdo tretji, tako da na jih ni DNK oz. bioloških sledi prenašalk. Sedaj so v akcijo poslali "tastaro", da bi mladima omogočili… ...prikaži več izpust. Tastara je itak v Sloveniji in bo tu ostala, pri nas so pa itak vsi oproščeni. Plan je prozoren, ampak v Slo deluje (ob takemsodstvu ni problema).
Ni mi jasno,kako večina teh kosovarjev živi v Sloveniji s pomočjo socialne pomoči,ki jo trgajo delavcem od plač,njihova mularija pa se vozi v prestižnih avtomobilih,oblečeni so v oblačila prestižnih znamk,delajo pa bolj malo in izgleda,da imajo ljudje v vrhu od… ...prikaži več njih koristi,sicer bi takšno početje že zdavnaj preprečili.....
Celotno družino izgnat doživljensko iz RSlovenije...to pa je naša zahteva, staršev ! ker ti degeni uničujejo življenja naših otrok ! To so nevarni ljudje za slovensko okolje in našo mladino !
Hahahahahhahaha , ni mi jasno , da Srbi ne poznajo družbeno lestvico in pravila v Albanskih družinah , če so že naši tolk fuknjeni ! Kako da gresta kozi v zapor , ko pa se morata poročiti . Mater gre… ...prikaži več pa samo na boljše za 3 leta .
Pisec clankov o teh babah je ocitno albanec, ker ves cas govori o "nasih misicah".
Ja, še en podobno zloben pokvarjen migrantiććiććć
Tam v poznih 60 se je en albanc iz Skenderja na občini preimenoval v Sandija .
Kteri to ti Sandi...?
A je kaj čudnega, če pa so južnočefurskega porekla ?
Zakaj ne napišeš šiptarji?
Boštjanček zakaj ne napišeš, da gre za tvoje pritepene zemljakinje, ha, ha, ha...
Mačkon, ja, sigurno so kake čistokrvne Kamničanke, ... verjetno nič uvožene , sploh pa ne iz kakega Severa , ....
Boštjan, če bi dobro prebral bi videl, da sem zapisal pritepene! Kaj pa pritepene pomeni pa menda ja veš!?
Pokvarjena mama težko vzgoji kaj Manjpokvarjene otroke ...
Tko je
Kje se dobi tako, mamo, da bi mi pod pojstlo dala ene pil kile ganđe? Plus papirčke. Ta dolge pa ta ozke plave smokinge.
P.S. Ne kerem tekmovanju sta sploh zmagali tale Balona in Melona? Za misssss Albanije. Kosova?
To je prihodnost Slovenije. Kriptovalute in galifax. Zakaj bi se matrali za trakovi in na njivah ter gozdovih, če se ne splača? Ne splača se pošteno delati, milijoni migrantov noče delati ampak žrejo še tisto, kar smo pridelali zase. Sprašujem… ...prikaži več vse komunajzar levajzarje, koliko časa mislijo, da bo ta civilizacija še laufala? Ker to je njihovo maslo.
??? O čem ti to? Kaj ma to z mano veze?
Aja, so bli desnajzarji fašajzarji od zadnjih 30 in nekaj let 7 let na ablasti (brez Demosa, ki je bil politično precej raznoroden). In? Rezultat njihove vladavine? Pogodbe z 20-kratnimi odpravninami svojim lakajem, da jim bo mehko postlano, ko bodo… ...prikaži večdo po zamenjavi oblasti dobili nogo. A ti še ni jasno, da so SLO zjebale vse vlade doslej? Vsaka svoj del?
Zahtevam opravičilo novinarja, ker žali mojo državo in moj čut za estetiko. To niso naše in niso mišice. Če se novinar čuti njihov in so mu take všeč je to njegova lastna izbira naj izvoli ampak naj nas ne nagovarja… ...prikaži več s takšnimi nebulozami.
Mogoče pa je Domenček mal .ukotožen, pa mu to zamegli realno presojo?
Izgleda ja, ali pa trpi zaradi tega kar so "misicama" zasegli 🤣
Z razlogom
Kakšne "misice", od kdaj imamo izbor za "missvinjaka"....?!
Očitno gre za celo družino kriminalcev, ki so posel vodili že dolgo. Mladi sta furali, pakete je naložil nekdo tretji, tako da na jih ni DNK oz. bioloških sledi prenašalk. Sedaj so v akcijo poslali "tastaro", da bi mladima omogočili… ...prikaži več izpust. Tastara je itak v Sloveniji in bo tu ostala, pri nas so pa itak vsi oproščeni. Plan je prozoren, ampak v Slo deluje (ob takemsodstvu ni problema).
Ja, Pokvarjeno sodstvo imamo, Zaradi Pokvarjenih sodnikov, ki so jih vzgojili njihovi Pokvarjeni starši !!! ! !!!
Ti dve ne bosta nikoli naši. Če imata državljanstvo Republike Slovenije še ne pomeni da sta Slovenki.
vseeno se razmnožujejo kot gobe po dežju.
Jaaa, menda sta "ććistokrvne kamniććanke" .... NORCI ZBLOJENI !!! ! !!!
Kmetek, še bolj kot podgane !!! ! !!!
Gazda je najbrž ugotovil, da lažje pogreša staro krevslo, kot mladi kobili!?
Itak taspodni so tako ponosni na svoje otroke da bodo starši priznali vsako njihovo krivdo gdor vrjame da je mama vpletena je bedak
Forenziki na paketih z marihuano in v bunkerju niso našli njunih DNK sledi, ....
Tedve so lahko samo miss Kosovo recikljaž. 🤮🤮🤮
;-D XD ;-)) Pa še Res Je , heh !!! ! !!! :-))
Spet je Janša napel vse svoje sile, da je svoji sestrični rešil iz zapora. Najbrž bo dobil še en doktorat na prištinski univerzi, hehehe.
Ja, Janša ima veze tudi v drugih državah, mi smo ga pa tako odrezali. Dobrota je sirota.
Vsi ti mutibarići so levo volilno telo...jeh
Toro, ce bi bilo to res, bi jih janis s sajtrgo vozil ven iz sli, ko je bil pri koritu
To je kućanovo maslo.
Bobo, ja, prej kot Janšovo maslo , bi jaz rekel.
Kdo lahko za taki grdobi napiše misice? Edino, če je mišljeno satirično... O njihovi pokvarjenosti pa raje ne bom.
Misice je napisal haha Šiptarska posla
Čefurskopodgajnemohamedanskazlobnasatanskahudičevska - posla !!! ! !!!
Ni mi jasno,kako večina teh kosovarjev živi v Sloveniji s pomočjo socialne pomoči,ki jo trgajo delavcem od plač,njihova mularija pa se vozi v prestižnih avtomobilih,oblečeni so v oblačila prestižnih znamk,delajo pa bolj malo in izgleda,da imajo ljudje v vrhu od… ...prikaži več njih koristi,sicer bi takšno početje že zdavnaj preprečili.....
Celotno družino izgnat doživljensko iz RSlovenije...to pa je naša zahteva, staršev ! ker ti degeni uničujejo življenja naših otrok ! To so nevarni ljudje za slovensko okolje in našo mladino !
Če pripelješ nilskega konja v Slovenijo, ta ne postane slovenski konj, temveč je še vedno nilski.
100k in raste cifra v SLO, kmalu bomo manjšina.
Menda je že kar blizu 500k in še vedno raste ... Bomo imeli še HUUUDO Državljansko Vojno Zaradi uvažanja Migrantoviććićććev !!! ! !!!
šiptaraj......
imamo mlade moške v Sloveniji iz Afganistana, upam da prepoznajo razliko med ženskami ?
Hahahahahhahaha , ni mi jasno , da Srbi ne poznajo družbeno lestvico in pravila v Albanskih družinah , če so že naši tolk fuknjeni ! Kako da gresta kozi v zapor , ko pa se morata poročiti . Mater gre… ...prikaži več pa samo na boljše za 3 leta .
In kje je mama dobila mamila ?
Biznis zrihtal babo!