Slovenija
14536 ogledov

Direktorjem, poslancem in ministrom plače 40 odstotkov navzgor

Komentarjev 102
Popularni
  • Popularni
  • Najstarejši
  • Najnovejši
Pokaži odgovore
  • andrej084 21:59 09.maj 2024.

A ni to malo premalo. 100% jim je treba dvigniti. Potrebno bo še kakšno črtico potegnit, pa bo slo do 200%

• Enzgg4 16:03 09.maj 2024.

S tem se je pred 2 letoma vse skupaj začelo. To je bila prva stvar, ki jo je naredila takrat nova vlada. Zakonodajni in izvršilni veji oblasti (terej sebi) je dvignila plače. In zdaj se sodniki seveda ne bodo zadovoljili ...prikaži več z na pamet jurja plus, ampak bodo hoteli jurja 400 plus. In temu bodo sledili vsi ostali do zadnjega delavca. In seveda bodo imeli prav. Zakaj bi drugi žrli do onemoglosti, oni pa pobirali drobtine. Če je gozba, naj bo gozba za vse.

• Ender3 17:02 09.maj 2024.

Tega se vsi zavedajo, delajo pa ravno v smeri večjih plačnih nesorazmerij. Sicer pa odkrito to počnejo vse vlade..

• hubertfast 06:13 10.maj 2024.

Seveda, krasno, vsem lepo povečati plače.

Leon 13:11 10.maj 2024.

Iz komentarjev je razbrati, da so sodniki najbolj osovraženi državni uslužbenci saj jim nihče ne zaupa in verjamemo, da delujejo v interesu kriminalcev. Njihove plače so dokaz,da si več ne zaslužijo. Javni protesti proti KRIVOSODJU so bile dokaz tega .

Garancija 06:58 10.maj 2024.

No zdaj še penzije gor pa bo

• andrija 05:47 11.maj 2024.

poplavljenci pa bodo dobili eno donirano hišo,preberi še enkrat-donirano

• Ender3 17:05 09.maj 2024.

S to namero in provokacijo si želijo zagotoviti mandat do konca..Kaj pa, če bo denarja zmanjkalo o tem ne razmišljajo.?

luckyss1 17:26 09.maj 2024.

Razmerje med najvišjo in najnižjo plačo naj bi bilo ena proti sedem. To je sicer slišati razumno ...V bivši Jugoslaviji je bilo to razmerje sicer 1:5 in sistem je deloval...Ampak se bojim, da tisti največji požeruhi s tem ne bodo ...prikaži večo zadovoljni (Fides, ipd..)...Ampak ne glede na vse mora ta vlada vztrajati pri zbijanju korupcije...

• mina6 22:11 09.maj 2024.

Lisice naj bi skrbele za kure??

• munja 09:23 10.maj 2024.

V podjetju, kjer sem začel delat pred desetletji, je bilo razmerje 1:3!!

MS 15:10 09.maj 2024.

Strela zakaj huda kri, saj so upokojencem tudi letos zvišali pokojnine za celih 8.2 %

• andrija 15:51 09.maj 2024.

kreten,700 evrov primerjaš z direktorjevo plačo

Anion6anion 16:01 09.maj 2024.

Upokojencem 8,2 njim pa 40 %

MS 16:12 09.maj 2024.

Da bi razumeli moj sarkazem pač ni dano vsem, še posebaj tistim s skromnin IQ-jem!

• Ender3 16:50 09.maj 2024.

MS kaj je spet tvoj IQ na preizkušnji..? Zadnje dni si se lizal rane pa, toliko aktualnih tem je bilo za komentiranje..

• ivo5 16:54 09.maj 2024.

MS, očitno si bil vedno šibek pri matematiki in pri zahtevah, zakaj delaš (po domače softič). Zato ste tam, kjer ste. Samo sam tega še očitno ne veš ;)

MS 17:05 09.maj 2024.

Ender3 veseli me da se ob vsaki temi lepiš name kot klop! Rad ti odpiram meje do katerih tvoj skromni um ne seže! Da bi ti razumel tematiko o cepivih, ali o Putinovih gnusnih zločinh očitno rabiš pomoč! Beri me ...prikaži več in uči se! Rahel napredek se že opaža a bo treba še veliko dela! Na voljo sem ti!

MS 17:09 09.maj 2024.

ivo5 kdo si pa ti? Sarkazem, kaj je to! Daj potrudi se mogoče pa najdeš razlago celo na Wikipediji!

• dinozaver 20:33 09.maj 2024.

S sarkazmi ne moreš plačati računov v trgovinah. Na žalost. Bolje bi bilo, če bi napisal, da je potrebno te škodljive, nekoristne in pogoltne ščurke iztrebiti.

MS 10:50 10.maj 2024.

1) Da bi razumeli moj sarkazem pač ni dano vsem, še posebaj ne tistim s skromnin IQ-jem! Tem osebkom dobrohotno pojasnim termin "SARKAZEM" na način ki bi lahko bil dostopen tudi njihovim umskim kapacitetam!

MS 10:54 10.maj 2024.

2) Moj zapis je bil ironično - sarkastičen kar pomeni da sem se zgražal nad pohlepom privilegirancev in javno objavil sramotno razliko med 40% povišanja plač tistim ki imajo že itak največje plače v državi in 8% povišanjem pokojnin ki ...prikaži veči so velikokkrat nižje od življenjskega minimuma! A je pač tako da je za razumevenje ironije in sarkazme potrebno nekoliko inteligence!

• munja 13:58 10.maj 2024.

MS eni na tem forumu npr. Ender3, nimajo s čim razmišljat, to je problem, nič drugega. Če bereš njegove nebuloze, se lahko takoj prepričaš o tem.

• Komentirajte

Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.