Zmagec, ostani na nivoju, da ne bodo vsi spregledal tvojih vaških običajev obnašanja....če bi kdaj prišel v lj, bi te že naučil bontona...tako pa lepe pozdrave
Kva ?? kva ?? Bonton ?? Snobek pocukrani, s kupljeno izobrazbo ??? Bi prišel v Ljubljano pa ste tam tako fini, da se človek še sklonit več ne upa ??Je pa res to ene vrste paradoks: Več kot… ...prikaži večt je "izobražencev" tvojega kova, bolj u tamauga gre vse skupi.
Štajerci pravijo svojemu vinu ritoznojčan, mi v LJ mu rečemo ekološka katastrofa. Mariborčani imajo Pohorje, mi v LJ Rožnik, da lahko otroci z vzhoda, ki trenirajo smučanje, sploh izkusijo klanec.
Edina stvar ki sem jo kupil je bla tvoja mami, da je vsaj enkrat začutila poštenega tiča iz ljubljane, medtem ko ta ki je tebe naredil, po vsej verjetnosti v kakšnem skladišču vleče tiča svojmu šefu, da še lahko dela… ...prikaži več in ti plačuje naročnino za internet. Pa lepe praznike mucek
V Mariboru pa nikogar ...
hebala vas ta žabarščina!! Kuhanček?? wtf???\s\sKUHANO VINO!!
Kuhanček pravimo v prestolnici Slovenije. Kuhano vino pravite v Mariboru, prestolnici Štajerske.
V Lublan rečemo KUHANC...
V celi Sloveniji rečemo Kuhan' Vin, samo v žabariji govorite kot nerazviti 5letni otroKi !!!11!
Brez Ljubljane in Ljubljančanov bi ti vegetiral v svoji vasi z 200euri dohodka brez izobrazbe...tko da se lahko samo zahvališ in si tiho!
Vsak dan bolj zapufani.Bili vas saj k saj cela država dela za vas.
Pirček, kuhanček, vinček, borovničke, brinjevček, pelinko, enci, medička, peninca
hohohohohohohoh :-)))))))
Zmagec, ostani na nivoju, da ne bodo vsi spregledal tvojih vaških običajev obnašanja....če bi kdaj prišel v lj, bi te že naučil bontona...tako pa lepe pozdrave
Kva ?? kva ?? Bonton ?? Snobek pocukrani, s kupljeno izobrazbo ??? Bi prišel v Ljubljano pa ste tam tako fini, da se človek še sklonit več ne upa ??Je pa res to ene vrste paradoks: Več kot… ...prikaži večt je "izobražencev" tvojega kova, bolj u tamauga gre vse skupi.
Štajerci pravijo svojemu vinu ritoznojčan, mi v LJ mu rečemo ekološka katastrofa. Mariborčani imajo Pohorje, mi v LJ Rožnik, da lahko otroci z vzhoda, ki trenirajo smučanje, sploh izkusijo klanec.
Nije žvaka za seljaka!
Ni res... V Dravi plava še kar nekaj klenov
@mihatirs....in kaj imaš ti pri tem, če živiš v tistem močvirju....halo...kreten napihnjen! Kot da SAMO žabarji delate v lublan.....
Pozdravčke tudi tebi užaljena ovčka :)
Edina stvar ki sem jo kupil je bla tvoja mami, da je vsaj enkrat začutila poštenega tiča iz ljubljane, medtem ko ta ki je tebe naredil, po vsej verjetnosti v kakšnem skladišču vleče tiča svojmu šefu, da še lahko dela… ...prikaži več in ti plačuje naročnino za internet. Pa lepe praznike mucek
Kaj, spet ste navoščeni, da imamo tako dober obisk turistov?
v ljubljani se pravilno piše kuhanćek!
jaz od vedno pijem samo BRULE pa še marsikdo drug