kje dobite take psihopate da delajo kot uradne osebe??? tip se dere 110% MIRUJ, POLICIJA na klinca ki je že na tleh onesposobljen... da ti tolko dvigne EGO ena znaćka, kreten kretenski debil psihopatski!!! starši pa do odvetnika če je… ...prikaži veče vaš sin mladoleten
Pravilno...manjka še kakšen pendrek čez mokro brisačo, da bi se takšni prepotentni mladiči tudi malo umirli in spoznali še kakšne dolžnosti in ne samo pravici v stilu "saj mi nihče nič ne more". BRAVO POLICIJA!
kje dobite take psihopate da delajo kot uradne osebe??? tip se dere 110% MIRUJ, POLICIJA na klinca ki je že na tleh onesposobljen... da ti tolko dvigne EGO ena znaćka, kreten kretenski debil psihopatski!!! starši pa do odvetnika če je… ...prikaži veče vaš sin mladoleten
Pravilno...manjka še kakšen pendrek čez mokro brisačo, da bi se takšni prepotentni mladiči tudi malo umirli in spoznali še kakšne dolžnosti in ne samo pravici v stilu "saj mi nihče nič ne more". BRAVO POLICIJA!
Mamin sonček jih je dobil oz jih ni dobil ker so policisti mevže.
Pa saj se vidi, da ga imajo radi in se lepo stiskajo skupaj. Bi se zamenjal z njim, če bi me tako lepo objemala policiska ;-)
Ga imam na sumu policista, ki leži , da igra v ekipi toplovodarjev..
A se lahko lepše izražaš! A smo hetero usmerjeni pa hladnovodarji?
Imaš srečo, da nisem napisal kaj bolj slikovitega, bi te svetohlinska božjast verjeno vrgla..
gre za ju jitsu prijem, če si zbit si pač zabit
Iz Kamasutre ?
Policijsko nasilje! Nora uporaba sile...
smešno...
Drugič se ti javi za izvedbo aretacije !
Svinje nacistične. Naj se jim mladenik maščuje!