Ha ha ha...se FB jih je zablokiral ( resnica pa taka )
Jaz bom od FB zahteval da hojsa blokirajo
Jaz bom od Twitterja zahteval, da blokirajo našega bolnega maršala, podobno, kot so Trumpa.
Js bom pa od Googla zahteval, da ko vpišeš slo-levičar, dobiš sliko vašega učitelja z ritnicama in jajci.
Daj rd pojej en sadni jogurt da te mine jeza.
Shizofrenik, Twito, ne more twitat. Siromak, kaj bo počel zdaj? A bo jokcal in se skril v klet, za vsak slučaj, če se še policaji spametujejo?
R_D Po tvojih zapisih je tvoj vzdevek oznaka za rojenega debila,
jaka4👍res je, od nekod mi je bilo znano..😂
Mene pa zanima kje je zdej ta Stajerska varda k je treba protesnike solat?
Bodo hojsarja zravnal z zemljo! Janeza pa v Ljubljanico naročili!
Pomoje se je pa za Slovenijo zavzemala in bi zato morala mal juznake postimat k so neki brihtni
No, nobenga ni nikjer ko je treba...pokleknil bomo pred juznaki
Koir, ti si pa star trabant, z novim up.imenom. Ubožči, sadaj bo šlo zares..
Štajerci so proti PCT.
Niso pa proti Sloveniji. Sej tukaj ze zdavnej vec ne gre za PCT. Pct se samo izrablja za lastne namene prevzeti oblast in narediti Slo spet Juznasko
PCT je smodnik, ta Srb pa samo vžigalna vrvica. Lahko bi bil tud Hrvat, al pa marsovec, nekdo pač mora bit pobudnik.
Še dober da je Šiško slovenc,kok bi sele njega proti Afganistanu posiljali 😁😁
Korona teroristi(protestniki) oziroma brezposličarji spet pizdijo.Pobrat jim socialke pa nagnat delat ne protestirat.Pa vse precepit z astro al pa jansenom.Onega čefurja pa deportirat v majko Srbijo.
Pojdi, srecko4, delati tisto, v čemer si dober. Špilaj reklamo za kondome.
srecko4 to so mokre sanje tebe in tvojega ideologa, ki ne zmore brez vaše kontraproduktivne podpore.
Ja mas prav, na zalost smo to ze zamudili
Kolr, zamuuuda bo imela posledice..
Še ena glasna pičkica za 4 stenami,doma ga pa žena tepe hehe
Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.
Ha ha ha...se FB jih je zablokiral ( resnica pa taka )
Jaz bom od FB zahteval da hojsa blokirajo
Jaz bom od Twitterja zahteval, da blokirajo našega bolnega maršala, podobno, kot so Trumpa.
Js bom pa od Googla zahteval, da ko vpišeš slo-levičar, dobiš sliko vašega učitelja z ritnicama in jajci.
Daj rd pojej en sadni jogurt da te mine jeza.
Shizofrenik, Twito, ne more twitat. Siromak, kaj bo počel zdaj? A bo jokcal in se skril v klet, za vsak slučaj, če se še policaji spametujejo?
R_D Po tvojih zapisih je tvoj vzdevek oznaka za rojenega debila,
jaka4👍res je, od nekod mi je bilo znano..😂
Mene pa zanima kje je zdej ta Stajerska varda k je treba protesnike solat?
Bodo hojsarja zravnal z zemljo! Janeza pa v Ljubljanico naročili!
Pomoje se je pa za Slovenijo zavzemala in bi zato morala mal juznake postimat k so neki brihtni
No, nobenga ni nikjer ko je treba...pokleknil bomo pred juznaki
Koir, ti si pa star trabant, z novim up.imenom. Ubožči, sadaj bo šlo zares..
Štajerci so proti PCT.
Niso pa proti Sloveniji. Sej tukaj ze zdavnej vec ne gre za PCT. Pct se samo izrablja za lastne namene prevzeti oblast in narediti Slo spet Juznasko
PCT je smodnik, ta Srb pa samo vžigalna vrvica. Lahko bi bil tud Hrvat, al pa marsovec, nekdo pač mora bit pobudnik.
Še dober da je Šiško slovenc,kok bi sele njega proti Afganistanu posiljali 😁😁
Korona teroristi(protestniki) oziroma brezposličarji spet pizdijo.Pobrat jim socialke pa nagnat delat ne protestirat.Pa vse precepit z astro al pa jansenom.Onega čefurja pa deportirat v majko Srbijo.
Pojdi, srecko4, delati tisto, v čemer si dober. Špilaj reklamo za kondome.
srecko4 to so mokre sanje tebe in tvojega ideologa, ki ne zmore brez vaše kontraproduktivne podpore.
Ja mas prav, na zalost smo to ze zamudili
Kolr, zamuuuda bo imela posledice..
Še ena glasna pičkica za 4 stenami,doma ga pa žena tepe hehe