To je dokazal sam Marjan šarec, noče in noče, pravzaprav mu ne gredo knedeljni v glavo, tip je potreben zdravljenja, je hudo bolan, a tega ne spregleda njegova oproda Rudi Medved. Pa to je noro, da se po naših cestah… ...prikaži več še vedno sprehajajo taki šarci
Dušan11 samo "druge" omenjaš, še nekaj svojih izpostavi, če so po tvojem, po vseh afera in kriminalu sploh omembe vredni. Bodo pa bolj zanimivi za NPU in sodišča.
Spodbujanje = brezobzirno posiljevanje. Z zvarkom, ki niti cepivo ni. Cepljenje ima zelo enoznacen pomen in definicijo; prepreci okuzbo, prepreci obolenje in prenos bolezni. To zvarek ne ustreza niti najbolj osnovni definiciji cepiva. Ne prepreci okuzbe, ne prepreci prenosa in… ...prikaži več niti ne obolenja. Pa pustimo ob strani floskule in puhlice o blazjem poteku in podobnem.
Zopet poziv na cepljenje, ubogi ne vedo, da je v času peak-a okužb to, popoln nesmisel. Bodo pa s tem, prihranili nekaj tisoč fiktivnih hospitalizacij in smrti. Ne sčiti se posameznika temveč zdravstveni sistem in Bigpfarmo, ki dobro služi na… ...prikaži več račun cepljenih, epidemija pa se kontrolirano širi dalje. Tudi učinki PCT ukrepa so že nekaj časa vidni in s tem, se hvalijo in istočasno smešijo.
Ha ha ha Poklukar pravi da tistim, ki so cepljeni s tretjim odmerkom, bo koda veljala neomejeno. Jaz pa pravim Poklukar ne seri klanf. Isto je bilo z prvo dozo cepiva, pa z drugo, itd.
Skrajni čas je, da ta vlada spozna eno bistveno dejstvo, ki ga pozna že vsak otrok. Tisti, ki se je hotel cepiti, se je že zdavnaj. Kdor se ni, se ne bo, kljub ukrepom. Potrebno je pustiti, da se narod… ...prikaži več okuži in se nato konča ta kalvarija pandemije. Žal bodo nekateri umrli, najbolj mi je žal za tistim, ki so cepljeni. Ampak slovenceljni smo že zdavnaj pokazali, da nas baš boli za druge ampak nam je samo do svoje egoistične riti !
To, da nam je vseeno za druge bi bilo v primeru, da s tem, da se cepim dejansko pomagam pri upočasnjevanju epidemije. Toda temu ni tako. Še vedno se okužim in še vedno širim virus naprej. Mladi pa tako ali… ...prikaži več tako ne zasedajo bolnic.
Malo ste že bedni s temi dnevi cepljenja, pa vam to povem kot 3x cepljen.
Ker si pa to izjavil, ti dam pa kapo dol... da si celo na tretjo špiko šel...
Cepivo ne hvala, preboel pred slabim mesecom, samo z vrocino, ...
Če se nekdo noče cepiti se pač noče vsak ma svoje življenje in če noče pač noče
To je dokazal sam Marjan šarec, noče in noče, pravzaprav mu ne gredo knedeljni v glavo, tip je potreben zdravljenja, je hudo bolan, a tega ne spregleda njegova oproda Rudi Medved. Pa to je noro, da se po naših cestah… ...prikaži več še vedno sprehajajo taki šarci
Dušan11 samo "druge" omenjaš, še nekaj svojih izpostavi, če so po tvojem, po vseh afera in kriminalu sploh omembe vredni. Bodo pa bolj zanimivi za NPU in sodišča.
PoKlukec bo vse pred cepljenjem častil z pingo sokom in sendvičem z poli salamo!
Kdor se zaveže da bo glasoval za SDS pa dobi se sadni jogurt.
Še eden zadnjih poskusov, da se počrpa iz sklada za okrevanje. :)
Spodbujanje = brezobzirno posiljevanje. Z zvarkom, ki niti cepivo ni. Cepljenje ima zelo enoznacen pomen in definicijo; prepreci okuzbo, prepreci obolenje in prenos bolezni. To zvarek ne ustreza niti najbolj osnovni definiciji cepiva. Ne prepreci okuzbe, ne prepreci prenosa in… ...prikaži več niti ne obolenja. Pa pustimo ob strani floskule in puhlice o blazjem poteku in podobnem.
To norijo bo treba ustaviti, očitno nas imajo za norce...
Izpusti.. "očitno".. !!
Ne, ne, pust, očotno, …. Ne dirajte mi ravnicu, jer ja ću se vratiti, Marjan Šarec
a je možno, da se bo oblast utrudila? ... ne, ni možno, ker bodo našli mlašje in še bolj nore kadre ... za dnar se vse dobi, ni panike
Sam spomni se koritnika !!
Poklukar, brezveze nakladaš. Narod ti že zdavnaj več ne verjame, niti tvojemu fašističnemu šefu! Slovenci komaj čakamo 24. april - dan osvoboditve!
Cepljeni lažje prebolijo in lažje umrejo. Ne čakajte, cepite se!
Zopet poziv na cepljenje, ubogi ne vedo, da je v času peak-a okužb to, popoln nesmisel. Bodo pa s tem, prihranili nekaj tisoč fiktivnih hospitalizacij in smrti. Ne sčiti se posameznika temveč zdravstveni sistem in Bigpfarmo, ki dobro služi na… ...prikaži več račun cepljenih, epidemija pa se kontrolirano širi dalje. Tudi učinki PCT ukrepa so že nekaj časa vidni in s tem, se hvalijo in istočasno smešijo.
Ha ha ha Poklukar pravi da tistim, ki so cepljeni s tretjim odmerkom, bo koda veljala neomejeno. Jaz pa pravim Poklukar ne seri klanf. Isto je bilo z prvo dozo cepiva, pa z drugo, itd.
S prvo nikoli, razen pri jansenu.
pbr1,ti se kar tolaži,Mehičanka76 piše čisto resnico
KLJUKEC & CO RTVS sporoča ,da bosta sedmi val in osmi val na sporedu julij in avgusta . Cepljenje bo na novi slovenski letalonoski POLJE 2 .
Ne ,motiš se. Poleti ne bo covida. Moramo reševati hrvaški turizem kot lani
Pod poveljstvom Janeza Janše
"Tistim, ki so cepljeni s tretjim odmerkom, bo koda veljala neomejeno." Osel gre samo enkrat na led!
Isto so govorili za drugo cepljenje!
"Tistim, ki so cepljeni s tretjim odmerkom, bo koda veljala neomejeno." A tko kot nazadnje tistim polno cepljenim (z dvema odmerkoma)?
Tako nekako... samo da pride 4. odmerek ven.
Eddie,je že 4. Špik,sam ne še v našem časovnem pasu (vzporednik)...
Hočem od Kalimerota 500 € mojega denarja, ki ga je ukradel pa bom razmislil o cepljenju. Samo razmislil.
Jaz se tko dobro počutim po tretji dozi da bi kar še eno. A to pomeni da sem zasvojen?
Volitve in to takoj...
juric 👍že danes, bi bilo prepozno !!
Skrajni čas je, da ta vlada spozna eno bistveno dejstvo, ki ga pozna že vsak otrok. Tisti, ki se je hotel cepiti, se je že zdavnaj. Kdor se ni, se ne bo, kljub ukrepom. Potrebno je pustiti, da se narod… ...prikaži več okuži in se nato konča ta kalvarija pandemije. Žal bodo nekateri umrli, najbolj mi je žal za tistim, ki so cepljeni. Ampak slovenceljni smo že zdavnaj pokazali, da nas baš boli za druge ampak nam je samo do svoje egoistične riti !
To, da nam je vseeno za druge bi bilo v primeru, da s tem, da se cepim dejansko pomagam pri upočasnjevanju epidemije. Toda temu ni tako. Še vedno se okužim in še vedno širim virus naprej. Mladi pa tako ali… ...prikaži več tako ne zasedajo bolnic.
Dobrodošli v najboljši intimni klub - - Se︆︆ns︆︆to︆︆s︆︆.︆︆C︆︆o︆︆m