No to me pa res veseli, da se je Cerar aktiviral. Nisem 'navijač' ne levih ne desnih. Takšni ljudje mi pa vzbujajo vsaj malo upanja za boljšo prihodnost Slovenije. Upam samo, da bodo dovolj močni in malo 'nori'.
Mirko, velik plus. Na RTV Slovenija portalu tale tvoj komentar ne bi šel skozi. Samocenzura moderatorjev. Oziroma kot se je nekoč v Samoupravnem socializmu popularno reklo "Samokritika".
Stara finta komunajzarjev ustanovijo novo stranko (stara vsebina) z "novim" obrazom in gremo naprej pobrat še tisto kar je ostalo, slej ko prej bodo aktivirali še Potočnika.
in tako dalje do naslednjih volitev, potem pa spet... LDS, ZARES, PS, zdaj ze spet nekaj novih strank, potem Soltes. Pa naj se kdo rece, da Slovenc ni kratke pameti...
No to me pa res veseli, da se je Cerar aktiviral. Nisem 'navijač' ne levih ne desnih. Takšni ljudje mi pa vzbujajo vsaj malo upanja za boljšo prihodnost Slovenije. Upam samo, da bodo dovolj močni in malo 'nori'.
Mirko, velik plus. Na RTV Slovenija portalu tale tvoj komentar ne bi šel skozi. Samocenzura moderatorjev. Oziroma kot se je nekoč v Samoupravnem socializmu popularno reklo "Samokritika".
ŠOLTEZ BO PA UPORABIL VOLILNI PROGRAM SVOJEGA DEDA?
če opankar zmaga,ode slovenija v .....in samo nas Bog lahko reši
Jebal te bog!!!!
Mirkec,jebali te levaki
Miro, hitro napiši program, grozi nam SSDSS in ponovna vladavina plešca
Stara finta komunajzarjev ustanovijo novo stranko (stara vsebina) z "novim" obrazom in gremo naprej pobrat še tisto kar je ostalo, slej ko prej bodo aktivirali še Potočnika.
tebe že jebejo...v garaži
vladek, tako ti bog pomaga
ne pomaga,tako ga sovražim, da bi ga .........
Kje imaš pa desne, so sami prefarbani partijci!
Spet te vleče v ZOO sex
Šoltes je sestavni del sedanje gnjile levice in po tem takim ne moremo pričakovati napredek!!
in tako dalje do naslednjih volitev, potem pa spet... LDS, ZARES, PS, zdaj ze spet nekaj novih strank, potem Soltes. Pa naj se kdo rece, da Slovenc ni kratke pameti...
dobro jutro fanatiki jajota , zokuna in ostale nesnage.....
Še ena leva vlada bi SLO dokončno ugonobila. Pričakujem, da se bo to uničevanje države po naslednjih volitvah prenehalo.
dragec,tege pa tvoj kući
ja, diskreditacija, diskvalifikacija, eliminacija...po potrebi tudi fizična...
Zgoraj bi moralo biti "... kar se je gradilo 50 let.".