Slovenija
56 ogledov

Pet ključnih vprašanj in odgovorov v zvezi z referendumom

Komentarjev 37
Popularni
  • Popularni
  • Najstarejši
  • Najnovejši
Pokaži odgovore
  • ecco 10:46 18.december 2015.

Kaj pa če bi prepovedali posvajanje v verne družine. Ne vem če si želim da bi moji otroci odraščali v okolju z toliko predsodkov in izmišljenih zgodb!

• ecco 10:48 18.december 2015.

Ta zakon je najbolši kar jih je mogoče! Končno bomo vsi enakopravni pred zakonom. Nič več posebnih zakonov za ljudi, ki v bistvu niso nič posebnega. So samo istospolno usmerjeni. To pomeni manj birokracije in bolj pravična država.

Dux_Ursus 10:58 18.december 2015.

Sama ljubezen te je ecco!

• ecco 11:06 18.december 2015.

Jaz vsaj govorim resnico, v nasprotju z RKC& partnerji! Ti lažejo ljudem že 2000 let!

• maresem2 11:16 18.december 2015.

Ja, res niste nič posebnega... ste paraziti, vsiljivci ki bi radi spremenili zakone narave. Do nedavnega sem vas sprejemal, kot vse ostale, od zdaj naprej vas preziram na celi črti in ne prekrižajte mi poti - vazelinkoti.

• Thomy 11:21 18.december 2015.

Dej prenehaj že enkrat...Si karikatura samega sebe...

• maresem2 11:22 18.december 2015.

Očitno nas ne ogrožajo samo migranti, ampak tudi parazitske pederčine in tukaj bo treba stopiti skupaj. Parklje stran od otrok, ki se ne morejo sami odločati o svoji usodi.

• maresem2 11:39 18.december 2015.

Karikatura gor ali dol, sem pa vsaj prav usmerjen.

čavez 11:50 18.december 2015.

Pedri ne smejo in ne morejo imeti otroke, GLSAUJTE PROTI.

• smejka 12:11 18.december 2015.

DA ne bo nesporazuma...izviram iz "normalne " družine in imam " normalno " družino.Prav tako moji otroci, ampak ta zakon nam dela nič ali manj škode, kot vsi gospodarski zakoni.Zakaj se ne razburjate (ne samo vi,mislim na vse komentatorje ...prikaži več proti), takrat , ko nam nekaj ljudi krade delo, denar...?In še to...kaj je cerkev?Ena ustanova , ki reklamira izdelek, ki ga ni!!!Vera...ta bi pa znala svet narediti lep, če bi jo v prvi vrsti spoštovali cerkveni dostojanstveniki (posiljevalci, pedofili, kradljivci-žal) in pa verniki sami.Spoved sama vas ne opere.

• smejka 12:11 18.december 2015.

Povsod so veze važne...pa naj bodo pedri ali ne

• dragec 12:15 18.december 2015.

Mogoče bi se odločil za proti, zaradi SSDSS se bom odločil ZA. SSDSS je zbir s podporo cerkve ločenih družin . To so propadle in trpeče družine, žal.

• prrotti 13:12 18.december 2015.

SAMO PROTI IN ŠE 100000 X PROTI,

• ecco 13:31 18.december 2015.

Heteroseksualnost še ne garantira certifikat odličnosti! Pri tebi je že tako!

• Thomy 14:04 18.december 2015.

Hehehe... Like :-)

• maresem2 17:58 18.december 2015.

Kakšen certifikat imaš pa ti... si ON ali ONA? Ali eno in drugo... po potrebi. Govno.

• mp5 18:17 18.december 2015.

smejka iz tvojega posta se lahko razbere sledeče:- homoseksualne skupnosti ne poznajo alkoholizma, nasilja, odvisnosti od drog- trpeči homoseksualci lahko postanejo pedofili- homoseksualci ne upajo spregovoriti o svoji usmerjenosti, kdo se potem sprehaja na vsakoletnih paradah ponosa?<br ...prikaži več />Srečno tudi tebi in ne pozabi na strpnost tudi do drugačemislečih.

• Komentirajte

Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.