Prav je , če se pa predsenik države ne bi vozil v pravem avtomobilu , kdo pa se bo Končno pa avto ni njegov ampak je last SLOVENIJE in ga bo uporbljal dokler bo predsednik
"...vendar pa se Pahor z njo praktično ne vozi, saj ga naokoli prevažajo policisti z njihovimi vozili....".Lepo bo, ko ga bodo okoli kazali v marici...
Razlika v ceni se poravna skozi vzdrževanje, ko ti za jurja zamenjajo olje v motorju, še pol jurja pa še filter olja, to so stare finte, zato se pa vsa državna uprava vozi v Renaultih, ki jih poceni nabavijo, večinoma… ...prikaži več potratne bencince, ki ne gredo v prodajo, potem jih pa skozi vzdrževanje za 50% preplačajo. In dokler lopovi in kreteni vodijo državo je to vse mogoče delati dvajsetletje brez težav sa so kleptomani največji frajerji v državi, mi ovce pa itak vse častimo brez pomislekov.
Borči si je nabavil papamobil ;)))
No pa je pokazal svoj pravi obraz, zapravljivec kot vsi ostali, ne rabi več hodit med ljudi in jim v rit lest.
Če bi jaz imel na razpolago davkoplačevalski denar, bi tud jaz kaj takega imel. S polno r...jo je lahko s..t.
od kje pa njemu denar? Tega ne bodo raziskovali ali kako?
Davkoplačevalski denar je lahko zaslužen denar...
Prav je , če se pa predsenik države ne bi vozil v pravem avtomobilu , kdo pa se bo Končno pa avto ni njegov ampak je last SLOVENIJE in ga bo uporbljal dokler bo predsednik
Kaj naj si pa jaz kupim,ko tri mesece nisem dobil plače?On pa s 4 tisoč ne more preživet .
Po moje je vnovčil Mercatorjeve pike,zato taka cena??
Iz cokel na lipicanca!
Za gasilce ni denarja pa tudi za otroke ne,za komunajzarje pa je Sramota ,kje mi živimo
Ah on pa ja ne!On pa težko preživi s 3 jurjem na mesec :D
Avtorju članka: Euro 6 predpisi so v veljavi od lanskega leta, tu druge možnosti ni. Kar nekaj ostale opreme na vozilu je pa res preseravanje.
G. Borčiju bi priporočal kakšen Boscarolov produkt.
Domišljavi predsednik zapravlja naš denar.Ne zasluži si niti starega Jugota.Na vsakem koraku pa kaže od kod je doma /ma s hinavskega/.
"...vendar pa se Pahor z njo praktično ne vozi, saj ga naokoli prevažajo policisti z njihovimi vozili....".Lepo bo, ko ga bodo okoli kazali v marici...
Da je ljudem všečen, se je vozil naokoli s fičkom in kasneje s katrco, takole se pa potem pokaže pravi obraz...
Po koncu mandata bo tale kombi prodan za majhne denarje sedanjemu vaškemu posebnežu,ki glumi predsednika vseh Slovencev!
Razlika v ceni se poravna skozi vzdrževanje, ko ti za jurja zamenjajo olje v motorju, še pol jurja pa še filter olja, to so stare finte, zato se pa vsa državna uprava vozi v Renaultih, ki jih poceni nabavijo, večinoma… ...prikaži več potratne bencince, ki ne gredo v prodajo, potem jih pa skozi vzdrževanje za 50% preplačajo. In dokler lopovi in kreteni vodijo državo je to vse mogoče delati dvajsetletje brez težav sa so kleptomani največji frajerji v državi, mi ovce pa itak vse častimo brez pomislekov.
Vladek,v kapitalizmu
KPK ... kje si?