Vplivnica ??? Krajst, kdaj boste novinarji končali s temi nebulozami in forsiranjem "pomembnih" ljudi ?
Odgovor na v naslovu postavljeno vprašanje je kratek in lahak. Ni!!!
Komu se nastavlja? Soncu? Ma bodite resni.... išče "sponzorje"..... vse to je "službeno".
Na koga ali kaj ona vpliva?
Ko pa te frcafele srečaš v živo jih pa ne prepoznaš, ker so v živo čisto drugačne. Le zakaj?
Če je to prva, kakšna je pol šele druga?
Druga je pa Tina, ki …
Moja žena je lepša kot ta plastika.
Pazi, da te ne sliši, s kakšnimi jo primerjaš 😡
Uf res sem bil malo nepremišljen 😜.
Ja, dobro je, da te novinar opomni na postavo, ko pogledaš šnoflo te vse mine!
Zakaj potem nima nobene fotografije brez 68-ih filtrov in popravkov? No, na instagramu sem s prej naštetim lahko prva postava česarkoli tudi jaz.
Kaj bodo ženske kazale,ko bodo vse pokazale?
Takrat bodo na vrsti podplati. Teh doslej nobena ni pokazala kot najlepše
Pametnim ženskam ni treba ničesar kazati, te pa pač pameti ne morejo pokazati, mislijo pa, da nekaj morajo!
Od pasu do kolen celulit, vsa bulasta, faca pa obup.
Kdo pri nas še dela?🙈
Ni.
Fris pa od prostitutki!
Mogoče, toda s tatuji se postavlja v nižji družbeni razred. Nihče normalen noče tetovirane babe, razen omenjenih. Mišice, tatuji in majhen možganski volumen.
a ne bi rajš kompletno vsega slekla...če se že nastavlja in kaže kot seksualni objekt, naj gre pač do konca in čao...
To se extra plača
Pljuvamo po muslimanih in njihovih povitih "ninđah" amapk se mi vse bolj zdi, da imajo prav.
Velika je razlika med “prva postava slovenije” in malo kilavo dijete!
Žnable pa ima taprave, to je tissto kar šteje pri ….
Sponzoruša in plehpička, tko, kot državna sekretarka za nutrije!
Drugače pa slaba izbira kopalk.
Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.
Vplivnica ??? Krajst, kdaj boste novinarji končali s temi nebulozami in forsiranjem "pomembnih" ljudi ?
Odgovor na v naslovu postavljeno vprašanje je kratek in lahak. Ni!!!
Komu se nastavlja? Soncu? Ma bodite resni.... išče "sponzorje"..... vse to je "službeno".
Na koga ali kaj ona vpliva?
Ko pa te frcafele srečaš v živo jih pa ne prepoznaš, ker so v živo čisto drugačne. Le zakaj?
Če je to prva, kakšna je pol šele druga?
Druga je pa Tina, ki …
Moja žena je lepša kot ta plastika.
Pazi, da te ne sliši, s kakšnimi jo primerjaš 😡
Uf res sem bil malo nepremišljen 😜.
Ja, dobro je, da te novinar opomni na postavo, ko pogledaš šnoflo te vse mine!
Zakaj potem nima nobene fotografije brez 68-ih filtrov in popravkov? No, na instagramu sem s prej naštetim lahko prva postava česarkoli tudi jaz.
Kaj bodo ženske kazale,ko bodo vse pokazale?
Takrat bodo na vrsti podplati. Teh doslej nobena ni pokazala kot najlepše
Pametnim ženskam ni treba ničesar kazati, te pa pač pameti ne morejo pokazati, mislijo pa, da nekaj morajo!
Od pasu do kolen celulit, vsa bulasta, faca pa obup.
Kdo pri nas še dela?🙈
Ni.
Fris pa od prostitutki!
Mogoče, toda s tatuji se postavlja v nižji družbeni razred. Nihče normalen noče tetovirane babe, razen omenjenih. Mišice, tatuji in majhen možganski volumen.
a ne bi rajš kompletno vsega slekla...če se že nastavlja in kaže kot seksualni objekt, naj gre pač do konca in čao...
To se extra plača
Pljuvamo po muslimanih in njihovih povitih "ninđah" amapk se mi vse bolj zdi, da imajo prav.
Velika je razlika med “prva postava slovenije” in malo kilavo dijete!
Žnable pa ima taprave, to je tissto kar šteje pri ….
Sponzoruša in plehpička, tko, kot državna sekretarka za nutrije!
Drugače pa slaba izbira kopalk.