Slovenija
12489 ogledov

Oškodovani številni Slovenci, skupno za več kot 250 milijonov evrov

Komentarjev 15
Popularni
  • Popularni
  • Najstarejši
  • Najnovejši
Pokaži odgovore
  • sam1 09:14 22.oktober 2024.

    Ja,skleneš pogodbo za nedoločen čas v ponujenem paketu,potem pa čez kakšno leto dobiš obvestilo,da se ta paket ukinja in ti ponudijo drugega,ki je dražji in nudi manj od prejšnjega-in tako na vsakih par let lepo odirajo po mili volji.....

    • Enzgg4 10:36 22.oktober 2024.

      Saj ni za nedoločen čas. Vezava je navadno 1 ali (pogosteje) 2 leti. Lahko pa je tudi brez vezave, vendar potem ne mores koristiti ugodnosti. Največkrat popust pri paketu ali telefon na obroke.

  • Avatar NickMason
    NickMason 09:48 22.oktober 2024.

    Možnost da odstopiš in greš drugemu ki ima prav enako politiko,to ni čisto nobena rešitev,dokler ne boste udarili njih brez da mi posredujemo in da jim zabičate pogodba je pogodba in pika.In če nove pogodbe ne podpišem,bi morala veljati dokler ...prikaži več jo plačuješ redno in brez problemov,če zatajiš je pa druga pesem.Ampak v demokraciji se obračajo besede in nazadnje je kot da smo v S.Koreji,v bistvu nimamo nič drugače,saj edino odstopiš lahko in nimaš nič potem,ker so pogoji na pogoj,to ni nobena svoboda

  • jakec42 10:08 22.oktober 2024.

    Dogovorjeni monopolisti,kot povsod!

  • Ender3 09:44 22.oktober 2024.

    To je mafija, ki se kartelno dogovarja na škodo naročniških uporabnikov..Ampak od vsega tega zagotovo ne bo nič. Država je prepledena s takšnimi lobiji globoke države in nihče ničesar ne ukrene..

  • Enzgg4 09:41 22.oktober 2024.

    Bi se pridružil tožbi, če ne bi mojega operaterja prisilil, da mi je znižal paket za 70% za 1 leto kljub temu, da sem pri njem že 20 let. S tem bom v celem letu pridobil čez palec cca 730 ...prikaži več eur, kar po mojem mnenju odtehta tisto, kar mi je v preteklih letih počasi zviševal za par € na vsake kvatre.

    • munja 10:00 22.oktober 2024.

      enzgg4 nam še razkriješ, kako si operaterja prisilil na znižanje??

    • Enzgg4 10:13 22.oktober 2024.

      Preprosto. Razmisli malo, kaj bi rekel svojemu operaterju, ki novim naročnikom ponuja 70% popust za 1 leto, ti pa se lahko za ta popust obrišeš pod nosom, ker si že 20 let njegova zvesta stranka. Stavek začnes z: "A moram ...prikaži več res....." Sem bil dovolj jasen? "Prisilil" sicer ni najbolj posrečena beseda. Recimo raje, da je operater uvidel smiselnost negovanja dobrih poslovnih odnosov do zvestih naročnikov in se je na explicitno sugestijo prostovoljno odločil za ta korak.

    • Naklonsky 11:28 22.oktober 2024.

      Mogoče. Jaz sem ravnal enako, mi je pa zabrusil: “Lahko greste k drugemu operaterju..”.

    • Enzgg4 11:39 22.oktober 2024.

      Rečeš "Prav, pa grem, niste edini. Buon voyage." No, moj opetater je imel več posluha. Je pa res, da je moje plačevanje bp. Ne zamujam, navadno plačam še prej, ker vse obveznosti plačujem skupaj. No, zaradi te geste mojega operaterja ...prikaži več nekako nimam obraza, da bi se zdaj pridružil tožbi.

    • Enzgg4 11:58 22.oktober 2024.

      P.S. Naklonsky mogoče si zajebal, če nisi šel. Itak pravijo, da kdor na vsake toliko ni menjal operaterja, je izgubil. Dejstvo je, da za nove naročnike praktično vsi ponujajo popuste. Si pač 2 leti pri enem, pa potem drugem in ...prikaži več tako malo krožis med temi štirimi, ki so na voljo. Jaz sem sicer prelen za to.

  • Avatar Uršula_aLiar
    Uršula_aLiar 10:08 22.oktober 2024.

    Telekomunikacijska mafija je samo ena lovka mafijske države, saj se iz teh telekomunikacijskih operaterjev napajajo politične stranke z našimi €€€€€, sploh pred volitvami!! Gnoj dela gnoj in vladi se jebe za zaščito državljanov pred krajajmi teh monopolistov v telekomunkacijah!

  • Eddie 12:21 22.oktober 2024.

    Verjetno bi bilo potrebno tudi malo preveriti, ali ne gre za kartelno dogovarjanje. Poleg tega me pa čudi, da še ni tožbe zoper operaterje in Pro plus, ki nam je indirektno preko operaterjev (in z njihovo pomočjo) uvedel obvezno plačevanje ...prikaži več naročnine (prispevka) za njihove programe, brez možnosti, da se lahko uporabnik sam odloči, ali bo te programe proti plačilu vključil v svojo shemo. Torej plačujemo obvezni prispevek tako za RTV, kot tudi Pro plus.

  • Grunf 13:41 22.oktober 2024.

    A zdaj so pa mali deležniki, nič več delničarji. Isto sranje, drugo pakovanje.

  • Kmodri_ 12:13 22.oktober 2024.

    Vodimo različne postopke pa je Sizifovo delo! Sem ter tja nam kaj uspe....ampak premalokrat! Pač neoliberalističen sistem deluje kot suženjski...

  • Komentirajte

    Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.