Slovenija
30 ogledov

"Organi imajo dovolj možnosti za ukrepanje"

Komentarjev 26
Popularni
  • Popularni
  • Najstarejši
  • Najnovejši
Pokaži odgovore
  • izRODEk 08:58 17.avgust 2012.

Nahajamo se v času najhujšega fašizma in nacizma po drugi svetovni vojni, ko nam vladajo največji zločinci v državi... in ti so po vseh zločinih, ki jih izvajajo nad narodom, zaskrbljeni nad grožnjami.....Vinko, po mojem lahko grožnje razumeš ...prikaži več le kot predigro... premalo bo kandelabrov po Ljubljani za vse vas...NE janšizmu!

• ghz891 13:02 17.avgust 2012.

"Ka se kaj bojiš tega a mogoče nimaš čiste vesti?"Obstaja velika možnost zlorab. Ne mislimo vsi enako, zato bi se kak avtokrat ali politična stranka lahko tega malo bolj poslužila in odstranjala svoje politične nasprotnike - imela veliko ...prikaži več prednost, pri nas bi bil to še posebno problem ker noben od "odgovornih" ponavadi ne odgovarja za svoja dejanja.

• ghz891 18:09 17.avgust 2012.

Saj zdaj te tudi lahko nadzira samo potrebujejo sodni nalog za to :) Prek interneta (IP (če je dovolj neumen da ne uporablja anonimnih proksijev, ampak tudi tisto bi se dalo v principu dokazati z korelacijo prometa - problem se ...prikaži več sicer lahko pojavi če gostitelj proksija podatkov ne hrani ali jih prepiše), internetni operater) pa sploh ni velik problem nekoga izsledit, bolj je mogoče problem dokazat da je nek internetni storilec (ki ne uporablja resničnih podatkov, če jih potem verjetno ne predstavlja velike grožnje) določena oseba. Če sodišče nebi imelo nič s tem bi imela izvršilna oblast veliko (pre)več moči. Večina recimo internetnih pogovorov ni nekam hudo resnih v vsakem primeru... Drugače pa v vsakem primeru predstavljajo veliko veliko večjo grožnjo tisti ki ne grozijo in le izvršijo, teh se pa verjetno z nobenim nadzorom nebi dalo odkrit...

• depresija 10:09 17.avgust 2012.

ne, ni. sama SDS je kriva za te grožnje, obrnejo pa tko, da se vam vsem Majer zasmil in da obtožte g. Jankovića..

• ghz891 13:02 17.avgust 2012.

@francek "Ka se kaj bojiš tega a mogoče nimaš čiste vesti?"Obstaja velika možnost zlorab. Ne mislimo vsi enako, zato bi se kak avtokrat ali politična stranka lahko tega malo bolj poslužila in odstranjala svoje politične nasprotnike - imela ...prikaži več veliko prednost, pri nas bi bil to še posebno problem ker noben od "odgovornih" ponavadi ne odgovarja za svoja dejanja.

• bojovi 22:50 17.avgust 2012.

Ne to j JJ-jev stil delovanja, se še spomniš, ko je SDS padala podpora, potem je sodiče dobilo neznan dokument ki so Zokija okrivili, na koncuse je izkazalo da dokument je bil bla bla. Kako čudno ko spet pada podpora ...prikaži več SDS in spet raste podpora PS, JJ je bogi. Jaz sem vedel da bo tako in jaz tem grožnajm na portalu ne verjamem niti za 1%. Pač JJ mora spet podporo dobiti ljudstva in pač hinavec kot hinavec podtika in laže.

• Komentirajte

Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.