...mu ni dovolj hujskanja pitbulov ,jih mora še prek svoje tv,mu bojo bl verjeli,kajti javna občila že tako lažejo,zdaj bo pa edina resnica taka,kot jo bo izreku ljubljeni ,po vzoru S Koreje !!!!
Ustanovili so medij, ki je točno takšen, kot sami pravijo, da so drugi mediji... političen, pristranski, poln cenzure nasprotnih mnenj, strankarski,... in mislijo, da so objektivni. Narobe svet.
Osebno izkušnjo ti povem, da moj nick na prorežimskih portalih ne gre skozi. Pa nikoli nisem kogar žalil, so veliko hujši primerki.Nova24 je za takšne kot jaz, ki bi radi povedali svoje mnenje, pa jim ne pustijo.
To je v naravi nam Afganom, ebiga, veliko se razlikujemo od vas Dunajskih kočijašev.
...mu ni dovolj hujskanja pitbulov ,jih mora še prek svoje tv,mu bojo bl verjeli,kajti javna občila že tako lažejo,zdaj bo pa edina resnica taka,kot jo bo izreku ljubljeni ,po vzoru S Koreje !!!!
Mokre sanje rasistov, ki skrbijo sam za svojo zadnjico so se uresničle.
Afgane, vedno sem se iz srca nasmejal tvojim foram. Stresaš jih kot iz rokava.
@dragutin....piše se "kočijaŽev"....da se malo izobraziš, če že pametuješ....
Zasilno zavoro vedno potegnejo NAVIJAČI Olimpije in Maribora, kadar jih vozijo na tekme... VEDNO in to večkrat.
Ustanovili so medij, ki je točno takšen, kot sami pravijo, da so drugi mediji... političen, pristranski, poln cenzure nasprotnih mnenj, strankarski,... in mislijo, da so objektivni. Narobe svet.
Vsem, ki imajo probleme s prebavo, bo ta TV zelo pomagala !
Nisem obremenjen s politiko, diverziteta medijev se mi zdi kul, kakršnakoli že. Da niso povsod same copy paste novice...
HAHAHA ti bodo imeli odajo hobotnica???? HAHAHAHAHA https://www.youtube.com/watch?v=Otv9J3lLDag to poslušajte pa boste videli kdo je VOLk
Zdaj bodo verniki lohk šli vsak dan k maši ....
Kdo to komu, po sobotni predstavi v Ljubljani v stilu Pyongyanga.
Osebno izkušnjo ti povem, da moj nick na prorežimskih portalih ne gre skozi. Pa nikoli nisem kogar žalil, so veliko hujši primerki.Nova24 je za takšne kot jaz, ki bi radi povedali svoje mnenje, pa jim ne pustijo.
Zakaj lažeš? Jaz nisem žalil nikogar, o Janši sploh nisem pisal.
Kje najdeš na DOB TV ?
ŽURNAL , ODLOČITE SE ALI BOSTE NOVA 24TV ALI OSTALI ŽURNAL !!!!!!!!!!
rdećkoti, pripravite beleške, pisat bo treba kar bo janez zapovedal, in to vsi brez izjeme!
Upajmo, da bo hitro prenehala z oddajanjem
NOVO 24 TV XXXXX najdete na SIOL kanalu 976
Prej režimske, ker ima finančni temelj boljši. Delniška družba, režimske so pa na proračunu, ki je vedno tanjši.