Avto /avto/testi
12223 ogledov

Okronali smo najboljši poslovno-družinski karavan ta hip

Komentarjev 10
Popularni
  • Popularni
  • Najstarejši
  • Najnovejši
Pokaži odgovore
  • ilija 15:16 13.december 2019.

Hehe tako kot so prirejeni ispusti tako so tudi testi in zakaj bi sodelovali z goljufom.

• McClain 21:04 13.december 2019.

spet eden v vrsti plačanih oglasov za VW. Pri nas ga že imajo vsi okoliški kmetje, ker fajn potegne v hrib, mi razložili.

• grega.prebil 12:35 14.december 2019.

Spoštovani. PRIMA test ni plačan in je najbolj verodostojen in pregleden test, ki nastaja v naših medijih. Pravzaprav je narejen tako, da uredništva, ki sodelujejo pri testu s svojo subjektivno oceno ne morejo vplivati na končni rezultat. To se vidi ...prikaži več tudi pri tem testu, saj je passat tam kjer štejejo čustva in subjektivna ocena, dobil manj točk kot nekateri konkurenti. Vse ocene so tudi podrobno razdelane. Lep pozdrav. Uredništvo.

• Ivo 12:57 15.december 2019.

Spoštovani Grega! Verodostojnega testa se ne da opraviti z malce vožnje gor in dol po poligonu... Za verodostojni test so žal potrebna leta, zato verjetno tudi ni bilo odziva azijske konkurence in prav imajo...

• grega.prebil 15:15 15.december 2019.

Spoštovani Ivo. Kakor zapisano, gre za podroben test in ne za vožnjo gor in dol po poligonu. Z vozili je bilo narejenih skupaj več tisoč kilometrov, posebej smo merili porabo goriva, na poligonu dinamiko vožnje, posebej smo preizkušali napredne sisteme ...prikaži več v praksi, merili uporabnost prtljažnika ... Na testu je aktivno 14 dni sodelovalo okoli 20 novinarjev. Zato je PRIMA test gotovo najbolj verodostojen primerjalni test, ki ga lahko preberete pri nas. Lep pozdrav.

• AnzeSmolej 16:19 13.december 2019.

Meni osebno je povsem vseeno kateri avto je najbolj "eko". Zame eko pomeni samo večji strošek in nič drugega, ker pomeni da je vse zakomplicirano do amena in en kup navlake zdraven. Me pa moti da v testu ni nobenega Japonca!

• Astmer 07:36 14.december 2019.

Malo sem razočaran. Pričakoval sem, da bo dobil Passat 110% možne ocene! Popuščate.

• Ivo 12:55 15.december 2019.

Goljufive znamke bi morali iz vseh testov izločiti za vsaj 5 let. Sedaj so porihtali izpuste, ne vemo pa koliko slabše je steklo, ki poči ob vsakem najmanjšem kamenčku, kako slabe so gumijaste cevi, ki bodo preperele in povzročile še ...prikaži več več škode prej kot potrebno, kdaj bodo aplikacije svojih "super, multimedijskih vmesnikov" ukinili, kako slaba je plastika, ki bo počila prej kot potrebno ipd. Zaupate takim, ki so enkrat na veliko goljufali, da ne goljufajo tudi drugje?

• stilist 08:34 30.december 2019.

Tile testi so eno samo podtikanje. Na vseh testih, ko je zraven VW, so primerjave vedno samo z znamkami, katere nimajo šans biti boljše od itak vedno znanega zmagovalca...

• Iztok Belšak 14:40 30.december 2019.

Mogoče je res da ima passat najboljše podvozje, ki pa gre na račun udobja, saj je splošno znano da so VW vozila trda , dobra lega na cesti ampak na relaciji boli hrbet kot vrag , saj se vsak jama ...prikaži več čuti in ne govoriti da tako dobro vzame vsako luknjo to enostavno ne drži. Prav moteče je to nenehno forsiranje VW-jev v vseh testih pri nas medtem ko je v tujini popolnoma drugače.

• Komentirajte

Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.