Redkokdo mi gre tako na bruhanje kot Kuštrin in njegova osebna ustanova Fides ... ampak po mojem zna bit, da bo Fakin najslabši minister vseh časov, posledično pa najslabša odločitev nekega predsednika vlade pri izbiri le tega.
Plačal sem 130 evrov na uro doma s tremi otroki doma. Nikoli nisem mislil, da bi to lahko storil, toda moj najboljši prijatelj mesečno zasluži več kot 25.000 dolarjev in me prepriča, da poskusim. Potenciall pri tem je neskončen. Tukaj… ...prikaži več sem naredil
>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>> www.WebJob98.Com
Redkokdo mi gre tako na bruhanje kot Kuštrin in njegova osebna ustanova Fides ... ampak po mojem zna bit, da bo Fakin najslabši minister vseh časov, posledično pa najslabša odločitev nekega predsednika vlade pri izbiri le tega.
Spet meglo mešajo, k se jim obeta, da ne bodo mogli več sedeti na dveh stolčkih, dopoldne v javnem, popoldne pa v zasebnem.
vse "delavce izključiti iz sistema plač v javnem sektorju" pa bo mir... pa vse na minimalca jasno...
Plačal sem 130 evrov na uro doma s tremi otroki doma. Nikoli nisem mislil, da bi to lahko storil, toda moj najboljši prijatelj mesečno zasluži več kot 25.000 dolarjev in me prepriča, da poskusim. Potenciall pri tem je neskončen. Tukaj… ...prikaži več sem naredil >>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>> www.WebJob98.Com