Slovenija
21 ogledov

Obeležje JBTZ izginilo

Komentarjev 34
Popularni
  • Popularni
  • Najstarejši
  • Najnovejši
Pokaži odgovore
  • vico 23:04 04.julij 2013.

ko j..te jansa in kompani

• Scott 01:07 05.julij 2013.

Sploh ni bil spomenik!Primitivec!

• Scott 01:09 05.julij 2013.

Rdeča zvezda z bulmastifi in pritlikavim stvorom pa še ata-pampers zraven; to je zate domoljubno, kajne?

• Scott 01:12 05.julij 2013.

Verujejo tudi v primitivne, arogantne plagiatorke, v bulmastife, v pampers pleničke, v umobolne pritlikave stvore, itn, itn...

• Scott 02:53 05.julij 2013.

Tvoje j..... bulmastifi; kajne?

• privat 12:01 05.julij 2013.

po mojem mišljenju je to nič vredno obeležje..poglejmo samo kam smo padli pod to politiko..

• Žurnalček 18:30 05.julij 2013.

HI, HI, HI , NA TALE HA, HA , HA . Končno smeti na smetišče zgodovine !

• Žurnalček 18:09 05.julij 2013.

Samo tupamaros ne vidi pet metrov naprej . Kaj ima v glavi ta J , da si je nekdo lahko sploh to mislil . Janša je bil navaden smrkavec , ki si ga je Kos izbral za proces urazumljanja ostalih. ...prikaži več. Janša sploh nokoli ni bil faktor , ampak samo cujna Kosa, za primer drugim. Janša se lahko samo vpraša : Zakaj sem pa jaz notr padu ?

• Žurnalček 18:27 05.julij 2013.

Prečitaj Mikestone , pa boš videl kdo hebe peseke v živo pred pričo !

• Žurnalček 17:59 05.julij 2013.

Plošča je res privatna , pobuda je tudi pribvatna samo tabla je na DRŽAVNI zgradbi in tu ji ni mesto , brez dovoljenj ustreznih organov. Ti si jo pa nes domov na fasado svoje bajte, če ti je tako všeč. ...prikaži več Da si bodo barabe , hoštaplerji in državni lopovi in kriminalci postavljali spominske table po Državi se pa s tem res vse neha. Fuj dva smrada s te table bosta pa tako in tako končala še enkrat v čuzi in to v demokratični in ne vojaško -kosovski nedemokratski. Barabe končajo zmeraj v kehi , ker so barabe , ki jih preganja vsaka družbena ureditev. Kradli " tajne dokumente" ki veze s tajnostjo niso imeli , kradli delnice , kradli naše orožje , kradli na račun javnih naročil , zdaj si bodo pa še table postavljal. Al ste ubrisani , če mislite , da bo farso narod dovolil. Tvelfe poin za nočno akcijo !

• tralala 17:40 04.julij 2013.

Kučan - z orengi lojtrco :)

• jocif 19:59 04.julij 2013.

Ljubljana, mesto čefurjev! Vidno na vsakem koraku in tudi v tem primeru čefurska zalega kaže svojo primitivnost!

• Oxxo 20:51 04.julij 2013.

jocif - sam sem 100% Slovenec... Ampak me zanima kako veš, da so bili čefurji? Saj jih nočem zagovarjat - ampak res me zanima kako veš?

• Žurnalček 18:22 05.julij 2013.

Kaj ima Policija z tem dejanjem in kaj ima za preiskovati. Plošča je privatna , ki jo je kastnik namerno pustil na javni površini in vsak občinski SMETAR ima dolžnost , da jo odvrže v kontejner , reciklažni seveda. Čudi ...prikaži več me , da ni posredovala že mestna komunalna inšpekcija . Gospodje POLICAJI ne trafnajte našega denarja za iskanje namerno puščenih privatnih stvari . Vrednost kovine pa tudi ne presega 70% povprečnega mesečnega dohodka , tako da je vaše iskanje tudi po tej liniji PROTIZAKONITO . Imate samo dolžnost spejeti prijavo in to ne o kraji , ampak odtujitvi puščene privatne lastnine in NIČ DRUGEGA! O kakšnih preiskavah si sploh upate govoriti ?Zgleda , da bo treba malo bolj počistiti Policijske vrste desno-belih budal . Če si jo želijo najti , naj sprožijo privatno preiskavo

• Komentirajte

Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.