Ma jebite se neodgovorn folk. Nikoli ne bomo ven iz tega, ker se zajebavate.
fuck-off, drekabrbec. Idioti, kot si ti itak nikoli ne boste, mi pa še nikoli notri nismo bili, ker ne nasedamo lažem.
Jebi se ti in si ga gneti, pa na masko ne pozabi, prvo belo, preko nje pa še rdečo, pa na bika pazi
Hehe:) Sem vama stopil na žulj primitivca levičarska? Sta družboslovca ali srednješolca..:)?
Pa kdaj vas bo izučilo, ne sproščajte ukrepov dokler ne pridemo na zeleno. Če bi to naredili, mi bi se že zdavnaj znebili korone.
Butec, zeleno imaš v gatah, paničar blesavi in masko tudi od alg.
Smiliš se mi na polno
Wauuu.... si pa mislec :)))))))))))))))) Zeleno imaš ti v glavi.
Tapravi se oglašajo!
Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.
Ma jebite se neodgovorn folk. Nikoli ne bomo ven iz tega, ker se zajebavate.
fuck-off, drekabrbec. Idioti, kot si ti itak nikoli ne boste, mi pa še nikoli notri nismo bili, ker ne nasedamo lažem.
Jebi se ti in si ga gneti, pa na masko ne pozabi, prvo belo, preko nje pa še rdečo, pa na bika pazi
Hehe:) Sem vama stopil na žulj primitivca levičarska? Sta družboslovca ali srednješolca..:)?
Pa kdaj vas bo izučilo, ne sproščajte ukrepov dokler ne pridemo na zeleno. Če bi to naredili, mi bi se že zdavnaj znebili korone.
Butec, zeleno imaš v gatah, paničar blesavi in masko tudi od alg.
Smiliš se mi na polno
Wauuu.... si pa mislec :)))))))))))))))) Zeleno imaš ti v glavi.
Tapravi se oglašajo!