Najhujša bolezen komunizma je INDOKTRINACIJA.Je težko ozdravljiva bolezen, kar kažejo komentarji .Niti država na bobnu in vse v k...., tem tipom ne damisliti. Ne njim ni všeč JJ , Primc itd,vsi drugače misleči sobelčki, vse drugo… ...prikaži več jih nič ne briga.Žalost.
Napačno vprašanje postavljaš. Vprašati bi moral zakaj so se tako vojno zamaskiral nasilni pa niso bili niti malo. In odgovor na to je zelo preprost. Če bi bili nasilni bi jih policija obravnavala in to je ključno: videli bi kdo… ...prikaži več dejansko je pod temi maskami. Jz kot anonimnež lahko na interentu rečem da sem desničar pa potem izjavljam bedarije ki škodijo desničarjem ravno tako kot se oni lahko z anonimnostjo oni predstavljajo za levičarje pa škodijo levici v resnic so pa desničarji.
Najhujša bolezen komunizma je INDOKTRINACIJA.Je težko ozdravljiva bolezen, kar kažejo komentarji .Niti država na bobnu in vse v k...., tem tipom ne damisliti. Ne njim ni všeč JJ , Primc itd,vsi drugače misleči sobelčki, vse drugo… ...prikaži več jih nič ne briga.Žalost.
Afgane pa Vojteh, potrpljenje. Recita si, če sva 70 let morala gledati in poslušati dozirane in usmerjene novice, bova zdržala še to urico ali dve.
Napačno vprašanje postavljaš. Vprašati bi moral zakaj so se tako vojno zamaskiral nasilni pa niso bili niti malo. In odgovor na to je zelo preprost. Če bi bili nasilni bi jih policija obravnavala in to je ključno: videli bi kdo… ...prikaži več dejansko je pod temi maskami. Jz kot anonimnež lahko na interentu rečem da sem desničar pa potem izjavljam bedarije ki škodijo desničarjem ravno tako kot se oni lahko z anonimnostjo oni predstavljajo za levičarje pa škodijo levici v resnic so pa desničarji.
Jest pa že od polnoči pokonc, šampanjec je že topu...
Kalimero še ni dobil vsega izplačanega iz Patrie, zato zastoj.
Komej čakam,da začnem gledat tale Comedy Channel in,da mi popestrijo dan s svojim klenim domobranskim humorjem.
Nihče te ne sili...ostani na C.Channel RTV SLO,POP,AK...
A,bejž no?
Zagotovo je zamudo zakrivil palček iz Murgel. .-)
NOVA 24 TV XXXX zamuja?????
XXXX al XXX?
"programski direktor Aleš Primc" ??? OMG ta SHOW MAKER - Laznivec in prevarant programski direktor,... grem jaz bruhat... auuu,...
Naj že enkrat zalaufa ta TV, da belčki doživijo orgazem.
Vseeno
Kje se želiš dobiti, da ti belček malo obrazek zmasira do nespo
Čeprav nekaj poveš 10x, še vedno nima nobenega smisla. Očitno :)Sicer pa si verjetno hotel zagroziti z nasiljem, če prav razberem namero?