Slovenija
10 ogledov

Niso dosegli dogovora

Komentarjev 45
Popularni
  • Popularni
  • Najstarejši
  • Najnovejši
Pokaži odgovore
  • Boschtjan Zupanchich 20:18 05.maj 2013.

Rešitev Bi Bila Edina, da se Vsi primejo Dela, tako kot Mi , ki Delamo, in Ne delamo dolgov po pisarnah ! Druge Rešitve Žal - N I ! Prej ko se Sprijaznete z Tem, lažje nam Bo Vsem, Drugače ...prikaži več pa bo smrt žela preveliko žetev ! Žal.

• juventus1897 20:23 05.maj 2013.

Aha, zdej pa Janšo ne zanima stanje v državi! Preteklo leto je pa Poz. Slo. in SD počela kaj ??? Ne me jebat !!! In danes, Bratuškova fura politiko, ki jo je skušala vpeljat prejšnja vlada!In jo je Modeldorfer ...prikaži več in ta ciganka, Bratuškova, vseskozi blokirala!!! Danes pa, dragi Komunajzarji, DOBRO JUTRO!!!!!!!!

• sweetdogs 23:51 05.maj 2013.

Tako kot je šlo njim za državo, ko so rušili prejšnjo vlado. Hahaha plagiatorski pajaci skorumpirani

• mph 01:25 06.maj 2013.

Kdo pa pravi, da je SAMO Janša kriv? Samo janšisti pa trdite, da ni Janša NIČ kriv.Ali mi veš morda, Juventus, našteti vsaj par njegovih kiksov (pa ne v stilu, da je bil preblag in podobno) ali stvari, ...prikaži več ki jih je naredil narobe?

• Marjan Zorc 19:29 07.maj 2013.

Dvig ddv sploh ni problem,ce bo res pripomogel k boljsemu stanju-naj trgovci spustijo cene za dvignjen procent ddv,pa se za ljudi ne bo nic podrazilo,saj tako prevec zasluzijo....

• Komentirajte

Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.