Seveda bo govorila vse najbolše o svojem očku, ker bi ji drugače naložil par krepkih po ritki. Saj je normalno, da ga ne sme kritizirati in slabo govoriti o njem, kaj si pa misli, je pa že druga pesem.
Tukaj vidim samo komentarje,simpatizerja opankara ZJ..ććććća Zgodovina pravi da so Slovenci bili vedno hlapci beogradu,sedaj so pa kriminalcima.Upam da ne boste zbrisali tole.LP Slovenija
o, sirut'ka boga, njen oča je pa ja simbol pozitivizma, sposobnosti, resnicoljubnosti, transparentnega poslovanja in družinskega človeka......malo resnosti: punčarca, tvojega očeta si bomo zapomnili po temeljitem uničenju Slovenije in obdobje najnizkotnejše politike. Ti predlagam, da si kar spremeniš priimek.
Nerazumem?? Pravi, da ima težave z priimkom tu se pa javno razglaša in fotka..???Saj te noben pri zaposlitvi ne sprašuje po očetu. Lahko reče da to ni njen oče in pika. Laže na tatu - se mi zdi, da… ...prikaži več jabolko ne pade .... pa tud drek od riti ne ;-)
Kim Jong Il je tudi bil nadvse dober oče.
Vaš komentar smo izbrisali zaradi nespoštovanja kodeksa. Uredništvo Žurnala24
Nika, ljudje so žleht. Bolj žleht od žleht ljudi, so poklicne žlehtnobe. Pri nas je takih večina. Drži se!
Seveda bo govorila vse najbolše o svojem očku, ker bi ji drugače naložil par krepkih po ritki. Saj je normalno, da ga ne sme kritizirati in slabo govoriti o njem, kaj si pa misli, je pa že druga pesem.
ta tvoj ocka je kako se ze rece prevec zarukan sa to kao socilano drzavo...pa prdna bot da ti nau uzel zepnine pa sam lepo govort
Ja ti si dobila službo v JU, jaz jo bom pa zgubu, tvoj famozen očka.
In kaj pravi tvoj očka na to , da te je pustil z nezakonskim statusom ?
..zato ne obsojaj tistih, ki mu nastavljajo ogledalo!
Tukaj vidim samo komentarje,simpatizerja opankara ZJ..ććććća Zgodovina pravi da so Slovenci bili vedno hlapci beogradu,sedaj so pa kriminalcima.Upam da ne boste zbrisali tole.LP Slovenija
ti imaš pa malo problemov z dojemanjem demokracije.
točno tako in zaradi tega je Slovenija v takšni težki situaciji...namreč je zopet okupirana,čeprav bolj na prefinjen način.
o, sirut'ka boga, njen oča je pa ja simbol pozitivizma, sposobnosti, resnicoljubnosti, transparentnega poslovanja in družinskega človeka......malo resnosti: punčarca, tvojega očeta si bomo zapomnili po temeljitem uničenju Slovenije in obdobje najnizkotnejše politike. Ti predlagam, da si kar spremeniš priimek.
Kaj pa pravi bivša žena - Nikina mama?
Dobrodošla v klubu Jankovičevih sinov.
Zakaj? Priporočam ogled dokumenrtarnega filma Doktrina šoka, ki je bil pred kratkim na RTV
Nerazumem?? Pravi, da ima težave z priimkom tu se pa javno razglaša in fotka..???Saj te noben pri zaposlitvi ne sprašuje po očetu. Lahko reče da to ni njen oče in pika. Laže na tatu - se mi zdi, da… ...prikaži več jabolko ne pade .... pa tud drek od riti ne ;-)
če ne boš kej lepega povedala o očiju ne bo žepnine, nje?!
tudi o mojem očetu vse najlepše...tako ga pač vidi otrok ...kaj pa starš počne je pa povsem druga pesem
Nika, kaj pa pravi tvoja mamica o očetu, njenem prejšnjem soprogu???
Uboga Nika! ... Pa prosim vas. Janša je Janša. Še faco ima isto... Če PSje pingvinirate, dajte še njo! Dolga faca, pokvarjena.